Gura lumii spune...

Apele subterane ale fotbalului moldovenesc se mișcă mai repede ca oricând. Mai jos aveți niște întrebări la care puteți să reflectați. Repet, nu sunt afirmații, ci întrebări. Fiecare își face concluziile în parte.
Serghei Carmanov (în centru). Foto: sports.md
1. Rapid Ghidighici ar putea fi sprijinită financiar de Sheriff în partea a doua a campionatului?
2. Maxim Franțuz se va transfera la Zimbru și va avea un salariu de 3.000 de dolari lunar? 
3. Doi dintre jucătorii echipei Rapid Ghidighici sunt suspectați că ar fi ”trântit” meciul cu FC Tiraspol din campionat. În joc ar fi și antrenorul Serghei Carmanov al cărui fiu deține o casă de pariuri? 
4. Patronul echipei FC Costuleni vrea să-și dea jucătorii proprii în judecată pentru că are dovezi clare că aceștia ar fi ”trântit” mai multe meciuri din campionat?
5. Serghei Chiseliov așteaptă să revină comuniștii la putere ca să înceapă un război împotriva Federației?
6. Jucătorii care n-au prins echipa la Dacia în prima parte a campionatului vor juca pentru Zimbru din primăvară?
7. Iskra Rîbnița va continua sigur chiar dacă are probleme financiare. Echipa ar fi fost preluată de Sheriff?
Reflectați...

Comentarii

  1. 1. Rapid are o colaborare cu Sheriff din prima jumatate a campionatului, cel putin avea o oferta tentanta, pentru a cistiga in fata Daciei.
    2. Nu cred
    3. Posibil
    4.Sa-i dea
    5. Nu cred sa-l ajut ecu nimic asta, dar e posibil.
    6. Nu cred, dar nu-i excplus acest fapt..
    7. Iskra ar trebui si merita sa continuie...

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.da
    2.nu
    3.da
    4.vai de capul lor
    5.nu
    6.da
    7.aproape

    RăspundețiȘtergere
  3. Bune intrebari,

    1. Ce viitor are Rapidul avind o astfel de colaborare? Doar daca Ostap sa c-am saturat de fotbal si nu mai vrea campionatul, atunci e ceva logic, dar si trist. Inca un satelit, un campionat mai slab.

    2. Daca e Zimbru echipa care va fi finantata cu milioane, atunci mi se pare real. Daca e Stati investitorul, atunci Zimbru ar putea deveni un fel de satelit al Daciei in cistigarea campionatului, iar daca mergem pe ipoteza asta ar fi bine sa fie aliat si Ostap cu Rapidul. Vom asista la un razboi intre galeriile Daciei si Zimbru.

    3. Nu e mare noutate. Cu banii care se invirt in fotbalul autohton, nu iesa mari scinteie din asa stiri. Daca aveam un campionat corect, demult jucam in Champions League.

    4. Chiar vreau sa vad asta. Intr-un ceas bun.

    5. Iar Chiseliov buricul. Exemple de astea, nu neaparat din fotbal avem multe. Comunistii au facut presiuni si inainte pe federatie. Nu va reusi Chiseliov asa multe. De abia gifie in construirea unei baze pentru Olimpia.

    6. Nu ai la ce sa te miri. Atit timp cit avem in Zimbru o administratie neprofesionista in fotbal, care doar face regrese si administreaza fara a dezvolta clubul independent, asa decizii mi se par logice.

    7. Patru sateliti pentru Sheriff si putem uita de visul ca sa avem stadioanele pline cu suporteri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de zvonurile pe langa meciul Dacia-Olimpia nu stii nimik Sandu Grecu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, ce se aude cu noii finantatori-colaboratori a lui Ciornii, cine-s, de unde? Chiar au de gind sa investeasca in club si sa-l cheme pe Frantuz cu asa un salariu? Cam cum ajung cei de la Dacia la Zimbru, e cumva legat de intrebarea mea precedenta?)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu le iau totusi ca pe niste afirmatii. :)
    Isi fac astia de la Sheriff un intreg "sistem solar" prin DN. Iar la 6, daca e reala, Zimbru o sa devina un fel de Dacia II, ceea ce e pacat pentru o echipa cu prestigiul lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nr. 4. Nu prea imi vine a crede ca jucatorii au trintit meciuri, am un prieten tare bun care joaca acolo, shi nu cred ca ar putea face asha ceva, iar daca ar shti nu ar sta cu miinile in sin, urmarind cum colegii fac "non-combat". Cit despre D-l Chirinciuc, patronul, e foarte principial, shi ar putea face acest lucru daca e adevarat. Mai vedem ce se intimpla, pina atunci Forza Costuleni! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune