REVOLUȚIE ÎN FOTBAL! Cluburile cer Ligă Profesionistă!

Adlan Șișhanov nu se mai oprește! Patronul Daciei vrea neapărat să fondeze Liga Profesionistă de fotbal! Pentru asta, Șișhanov a trimis o scrisoare la toate cluburile din Divizia Națională, pe care le invită după Revelion la o ședință de formare a Ligii. Aveți scrisoarea mai jos, preluată de pe moldfootball.com. Ce înseamnă Liga Profesionistă? E un subiect separat, la care voi reveni. Pe scurt, Federația ar pierde controlul asupra campionatului, care ar trece în subordinea Ligii. De urmărit...

Comentarii

  1. Pe deoparte îmi place campionatul că există intirgă şi interes. Pe de altă parte nu! Pentru că cineva vrea să manipuleze. Şi aici vorbesc în primul râd de Sheriff şi Dacia. Care luptă mai mult prin culise.

    Dezgustător. Sunt sigur această senzaţie va lua amploare cu cât mai multe vom afla din culisele fotbalului moldovenesc.

    Şi acum aşteptăm ca FMF real să ieie totul sub control!

    Dacă nu fotbalul moldovenesc va fi condus de cei care au bani. Ei şi vor dirija arbitrii şi rezultatele.

    Aici mai mult seamăna a politică moldovenească. Au cumpărat media promovează idei şi manipulează publicul şi echipele adverse.

    Jos mogulii! Adică sus cu ei! Dar jos jocurile murdare!

    RăspundețiȘtergere
  2. In conditiile in care FMF taraganeaza rezolvarea in primul rind a problemei arbitrajului,care evident ca e neadecvat cerintelor,il inteleg pe domnul Sishanov.Dar sper ca FMF va lua masurile necesare si totul se va rezolva pe o cale amiabila.Nu sint de parere ca avem nevoie de mai multi demnitari.Nu prea inteleg de ce taraganeaza FMF.Poate din cauza ca sintem in sarbatorile de iarna.Dar in caz ca FMF nu va intreprinde nimic si dupa sarbatori---il sustin pe donul Sishanov.

    RăspundețiȘtergere
  3. Liga Profesionista e buna..........dar de ce sa fie la initiativa hotilor? Cei care numai de lucruri murdare se ocupa? De ce nu o face cineva neutru?

    RăspundețiȘtergere
  4. cine are un material amplu (studiu) despre liga profesionista din Europa sau alte state, da-ti link sa ne informam, ce se vrea prin asta, :)

    RăspundețiȘtergere
  5. hoti? aici nu federatia investeste tot cluburile investesc au tot dreptul sa o creeze,

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca Liga Profesionista trebuie sa fie, DAR, nu numai pe hirtie si in denumire. Ash fi de acord shi cu 10 echipe in aceasta Liga, dar care sa aiba o infrastructura acceptabila, oricare din aceste echipe sa poata juca pe teren propriu meciuri UEFA nu numai pe Zimbru si la Tiraspol.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune