Sorin Cârțu propus la Zimbru de Gigi Becali

Șoc la Zimbru (sau la Dacia?)! Gigi Becali îl propune pe Sorin Cârțu pe banca tehnică în locul lui Ivan Tabanov (sau în locul lui Igor Dobrovolski?)! Becali a declarat pentru GSP TV că va avea o întâlnire pe 20 decembrie cu Gabriel Stati (???) și îi va face o recomandare pentru antrenorul român, care în această toamnă a pregătit echipa CFR Cluj. 
Singura nedumerire ar fi că Gigi Becali nu a spus niciun cuvânt de Dacia, ci de Zimbru! Oare să fi preluat Gabi Stati echipa Zimbru? Sau Becali a încurcat Zimbru cu Dacia, iar Cârțu urmează să fie propus în locul lui Dobrovolski? Vom vedea...
Vă reamintesc, că acum 2 săptămâni, patronul Daciei, Adlan Șișhanov a fost împreună cu Gabi Stati la București, unde a avut o întrevedere cu Gigi Becali și unde s-a discutat despre aducerea la Dacia a câtorva jucători de la Steaua.
Vezi video în care Gigi Becali spune despre venirea lui Cârțu la Zimbru.

Comentarii

  1. beau o cafea si bazaresc... mai abereaza gigi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu totul e clar. Cel ce conduce emisiunea la întrebat pe Gigi îndată de Zimbru ăla nu prea gîndeşte bine şi ia răspuns că da fără să-şi dee seama.
    Şi Gabi Stati nu va prelua niciodată Zimbru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandule, nu prelua si tu moda tabloidelor sportive romanesti cu ,,Soc'', -''Incredibil'',-;;Demential'',-''Sublim'' etc. In Occident, asemenea titluri n-ar aparea niciodata la un jurnalist serios. Nu prelua modelul presei romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum fac sa vad si eu video? cala mine e negru si nu se incarca?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://fcdacia.net/content/de-ce-gigi-dore%BAte-s%E3-ajute-dacia-s%E3-c%EE%BAtige-campionatul-279/

    vezi aici ca l-am incarcat pe alt server

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim 11:45
    ,,modelul presei romanesti" a fost preluata de pressa din romania tot din ,,occident" . e singurul tip de pressa care face profit/bani ( presa de scandal)/tabloide. restu media este finantata ( direct sau indirect) de diferite grupuri/interese politice , economice,religioase,militare....eu unu nu consum asa ceva . cateodata acest blog :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonimului de la 22:35

    Da, modelul presei tabloi a fost preluat din Occident, doar ca in Romania, spre deosebire de Occident, nu exista decat acest tip de presa sportiva-tabloid. Pai deschide site-ul ProSport si ramai crucit la ce titluri pot sa bage astia. Acum vreo 4 zile chiar era un titlu ''Scandal pe Google'' deoarece in cautarea lor pe google, Nadia Comaneci era in spatele a doua sportive mai putin cunoscute. De aici: 'scanda'. Deja nici stil tabloid nu mai e, ci adevarati ziaristi prosti si incompetenti.

    RăspundețiȘtergere
  8. puterea e de partea ta . nu citi/viziona asa-ceva. orienteaza-te spre alte canale de informare/dez-informare ( net, tv ) sau...
    citeste gazeta sportului , rublicile de sport din alte ziare ( adevaru , jurnalul national etc.)
    cat despre tabloide ..lol...in uk se trimit tarfe platite la fotbalisti , se face foto cu toata distractia si dupa aia apare pe prima pagina...


    eu unu nu consum acest gen.(oricat de penibili ar fi sau nu ) insa nu ma deranjeaza. ma deranjeaza legile date de politruci , militia , securistii care imi pot urmarii toate miscarile etc. daca ma intelegi ce vreau sa iti zic ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune