Viitorul

Am câteva lucruri să vă spun. Voi fi laconic:
O poză cu mine la fotbal. Sper că v-a fost dor :)
1. Din februarie vom avea un campionat și mai puternic. Cel puțin 3 echipe se vor întări vizibil în această iarnă: Dacia, Sheriff și Milsami. De urmărit ce jucători vor aduce. Simt că vom avea parte de surprize-surprize, plăcute. De altfel, cum am mai spus, anume aceste 3 echipe se vor bate la titlu. 
2. Sunt șanse mari ca din iarnă să mai avem o echipă, din afara Top 5, care să facă investiții serioase în achiziții de jucători. Spunând serioase mă refer la câteva milioane, atenție, de euro! Asta presupune schimbarea lotului în proporție de 70% plus aducerea unui antrenor de top de peste hotare. 
3. Ultimele scandaluri din arbitraj ar putea duce la înlocuirea șefilor CCA. Astfel, Vladislav Cebotari ar urma să preia o altă funcție în cadrul FMF, iar Veaceslav Caprovoi ar putea rămâne un simplu membru CCA (temporar). Anatol Teslev este principalul candidat la funcția de șef al arbitrilor.
4. Gabi Stan este foarte aproape de a semna cu o echipă din China. Vă reamintesc faptul că săptămâna trecută antrenorul român s-a aflat la Chișinău, unde a negociat cu șefii Zimbrului preluarea echipei. Cele 2 părți însă nu au ajuns la un numitor comun. 
5. Dacă citiți acest blog puteți apăsa întâmplător și pe pagina de Facebook a blogului, că nu se întâmplă nimic rău :).

Comentarii

  1. Sper sa se investeasca milioane in Zimbru! Tare mult sper!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ia deja si spune care e echipa cu investitii mari.
    Dar sa investesti intr'o echipa din MD milioane de euro e sinucidere curata.
    Poate sa'ti iasa doar in cazul in care iei campionatul, pentru ca actualul format din preliminariile UCL este unul care'i poate permite campioanei Moldovei o calificare facila in grupe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde cum investesti. Moldova este o tara perfecta in care poti face bani din fotbal, daca stii sa administrezi corect un club. Si Liga Europei iti poate aduce milioane in cont, nu doar UCL. Plus vanzarile de fotbalisti, bani din alte activitati pe care cluburile noastre nu le exploateaza, potentialul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Санду понятное дело, что ты не скажешь в какую команду могут вложить миллионы.
    Можешь хотябы ответить эта команда из трио Зимбру-Рапид-Академия?

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai probabil e Rapid.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandule sunt de acord cu tine ca Moldova e un loc perfect pentru a face bani din fotbal, e nevoie de oameni calificati, restul se face.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune