”Zidul” FIFA

Arabii vor să revoluționeze fotbalul! După ce Blatter le-a dat organizarea Campionatului Mondial din 2022 în schimbul voturilor de la alegerile FIFA, șeicii din Qatar promit să creeze Raiul pe nisip. Un stadion subteran, primul din lume şi prima arenă care va fi ventilată în totalitate de aer condiţionat. Acest proiect a fost botezat ”Zidul” sau "Laptop", poreclă pe care şi-a atras-o datorită designului său special.
Mai mult decât atât, arabii vor să desfăşoare turneul pe o suprafaţă cu raza de 25 de km. Pentru că în Qatar temperaturile ajung vara până la 50 de grade Celsius, organizatorii vor monta în arene instalaţii uriașe de aer condiţionat, care vor păstra temperatură optimă la nivelul gazonului.
Toate acestea într-o țară în care alcoolul este interzis în locuri publice, iar dacă ești prins cu o bere ajungi la închisoare sau ești deportat! Nu vă faceți griji, pentru că străinilor li se permite să folosească alcool, dar numai în hotele și restaurante. Mai rău este dacă te prind ăștia cu vreo sticlă în mașină...
Încă o lege care va fi încălcată cu siguranță pe perioada mondialului este cea a îmbrăcămintei decente. Fetele nu au voie în fuste scurte (vă mai amintiți știrile cu prostituatele de la campionatul African?) sau cu umerii goi (la 50 de grade căldură!!!). Da. Și dacă vrei să te duci cu gagica, ai grijă să n-o săruți cumva în public, că ești arestat imediat! Relațiile homosexuale sunt considerate o crimă (asta sper că nu ne paște).
Ce să faci, dacă ne-a trimis nenea Blatter în Qatar... Până atunci mai e mult. Mai întâi BRAZILIA!!! Apoi back in URSS - Rusia, unde se va înregistra recordul numărului de suporteri moldoveni la un CM. Să vină Mondialul!

Comentarii

  1. Banii decid totul. Sandu, as vrea sa stiu parerea ta despre desemnarea Rusiei ca tara gazda a campionatului mondial din 2018.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru suporterii moldoveni este perfect. Nu ascund ca ma bucur si eu. Dar, daca vorbim de felul in care s-au desemnat tarile organizatoare din 2018 si 2022, consider ca a fost un circ. In primul rand prin impartirea tarilor in cele care vor sa organizeze mondialul in 2018 si cele care vor in 2022. De parca peste 4 ani Anglia sau Portugalia si Spania nu si-ar fi dorit sa faca mondialul. In general aceasta impartire pe continente este o mare prostie. Cum poti sa compari Europa cu Asia sau Africa? Ma refer strict la fotbal.
    Inca o data accentuiez ca Rusia a meritat victoria, chiar daca multi spun ca au cumparat voturile.

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi bine sa aducem un seic si pe la noi sa ne faca stadion

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune