Antalia. File pentru curioşi

Milsami a renunţat la Petru Stângă.
La Dacia va debuta în meciul cu RID (Austria) internaţionalul portughez Diogo Andrade.
Zimbru vrea să ia un mijlocaş stânga din Turcia.
Eduard Grosu se desparte cu greu de Stîngă
Cam acestea ar fi noutăţile în loturile celor 3 echipe. În rest, în Antalia continuă să plouă. Turcii renunţă la ceva bani, preferând să păstreze calitatea aproape impecabilă a gazoanelor cu iarbă verde. Hotelurile sunt pline de echipe venite în cantonament. De exemplu, în Titanic, sunt sau au fost cazate (unele deja au plecat, altele au venit) mai mult de 10 echipe: Red Bull Leipzig (Germania), Spartak II Moscova (Rusia), Himki (Rusia), FC Braşov (România), AZAL (Azerbaidjan), Neftci Baku (Azerbaidjan), Taraz (Kazahstan), etc. Până şi o echipă din Coreea de Sud a ajuns aici. Şi asta doar la un singur hotel. Iar în Antalia sunt sute de hoteluri.
Ce înseamnă, de fapt, Antalia? Un oraş cu o populaţie de peste un milion de locuitori cu viză de reşedinţă şi peste 2 milioane dacă luăm în calcul turiştii. Un oraş cu foarte multe suburbii, care se întinde pe zeci de km pe litoralul mării Mediterane. De exemplu, Milsami a jucat amicalul cu Irtîş pe un teren la 90 km de hotelul în care stăm. Dar tot în Antalia.
Am fost şi la cumpărături cu jucătorii lui Milsami. Preţuri peste cele din Moldova. Asta dacă eşti timid şi nu ştii să negociezi. Dacă ai tupeu poţi să negociezi un preţ excelent. De exemplu o pereche de pantofi Prada care costă 150 de dolari îi poţi lua şi cu 50. Totul este în mâinile cumpărătorului. Fotbaliştii şi-au cumpărat toţi ghete. Au negociat cam prost, zic eu, dar tot au reuşit să scadă 50 de dolari de la preţul iniţial. Şi asta indiferent că eşti în mall sau într-un magazin de firmă. Absolut totul se negociază. Şi încă ceva ce mi-a plăcut la turci: la ei nu există cuvântul „nu”. Orice îţi aduce, îţi găseşte, îţi vinde pentru un preţ rezonabil.
Şi la desert încă o ştire exclusivă: Xazar Lankaran din Azerbaidjan a semnat un moldovean, dar nu un fotbalist, ci un medic. Iurie Cheptene, fost pe la Dacia şi FC Beşiktaş a ajuns în Antalia, la echipa antrenată de Mircea Rednic. Iurie Cheptene este al doilea medic sportiv plecat din Moldova în ultimul an, după Ion Ţîmpeu, care s-a dus de la Zimbru la Rubin Kazan.

Comentarii

  1. Sandule de ce asa de pitin ne scrii din Antalia? Mai ales ca FC Milsami nu are macar un site propriu si cu informatie despre cantonament suporterii sunt foarte si foarte limitati. (alte echipe precum Dacia, toti scriu despre ei)Cind ai scris ultimul articol, aproape o saptamana in urma, ori e bun vinul in Turcia si nu prea este timp de lucru. Timp de mai bine 10 zile sa scrii de trei ori cite doua cuvinte e prea de tot. Mai uitete cum lucreaza cei pe care ia luat Dacia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Las'ca de cum e Antalia stim noi. Mai bine scrie despre Milsami, ca nu avem nimic informatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu a jucat FC Milsami cu Himki Moscova, ai fi putut sa scrii pentru suporteri, ca nimeni nu stie. Ma Sandica ori lucrezi, ori lasati betiile acolo in Antalia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Milsami vor avea probleme cu de transfer al jucătorului ivorianului, Ousmane Traore, jucător achiziţionat în această lună.
    Ousmane Traore a încheiat un contract cu clubul portughez curent, care au semnat contract cu Milsami fără acordul clubului portughez şi fără Milsami au contact club pentru acordul de transfer.
    Clubul portughez va depune o plângere la FIFA, care va împiedica transferul de Ousmane Traore. Clubul portughez se plânge că nu ar fi putut Milsami semnat contractul si sa atlet la formare în Turcia, deoarece nu au fost cerut acordul pentru acest lucru şi nu au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului.
    Cu toate acestea, clubul portughez arată deschiderea pentru o înţelegere de acord să transfere cazul să le contact Milsami.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune