Internetul a luat fața televiziunilor!..

... deocamdată doar în SUA.
În 2010, pentru prima data în istorie, Internetul a întrecut televiziunea la audiență! Sunt date oficiale care prezintă doar piața media din SUA, dar oricum, asta ne așteaptă pe toți. Internetul va prelua în scurt timp șefia în topurile audiențelor vrem noi sau nu vrem. Treptat, presa tipărită pe hârtie va dispărea, iar computerul (internetul) va lua locul tuturor surselor mass-media: ziare, reviste, radio sau tv.
Potrivit datelor Harrison International Nielsen postările video pe net (inclusiv televiziunile prin cablu) au atins în SUA cifra de 50%.
În Moldova nu avem deocamdată astfel de date statistice din cauză că audiența televiziunilor se calculează printr-o metodă primitivă, dacă nu chiar dubioasă. Însă, din propria experiență, din calculele care le fac având acest blog în ultimii 2 ani, numărul vizitatorilor (la general) pe saiturile moldovenești a crescut aproximativ de trei ori și este în continuă creștere.  

Comentarii

  1. Cu siguranţă. La noi internetul a făcut doar o victimă: radioul.

    Acum duelul e cu ziarele. Pe urmă, cu televiziunea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desteptarea! Mizam pe net..))

    RăspundețiȘtergere
  3. Internetul a facut mai multe victime, dar cele mai mari victime sunt casele de discuri, companiile de productie a discurilor filmografice, care pur si simplu au fost demolate de aparitia Torrentelor. Radioul a avut de suferit si va avea enorm de mult, dar nu e cea mai mare victima si nici singura

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune