Maxim Franţuz arestat în aeroportul din Istanbul, iar Doroş - bătut !!!

Franţuz arestat pentru că a înjurat Turcia!
Fotbalistul moldovean, Maxim Franţuz a fost arestat în aeroportul din Istanbul. Poliţia aeroportului şi-a motivat acţiunile prin faptul că Franţuz ar fi încălcat regimul de vize.
Realitatea, însă este alta. Martorii oculari spun că jucătorul echipei Rapid Ghidighici ar fi spus nişte cuvinte indecente la adresa Turciei, după ce a fost alergat de oficialii turci pe la ghişeele de perfectare a actelor din aeroport. Cum în Turcia foarte multă lume cunoaşte limba rusă (mai ales înjurăturile), fotbalistul moldovean a fost imediat interceptat de organele de ordine. Da, în Turcia nu poţi vorbi urât despre ţara lor. 
Franţuz a stat aproape 24 de ore în aeroportul din Istanbul sub supravegherea poliţiei, după care a fost lăsat să plece spre Antalia. Bineînţeles, după ce au intervenit autorităţile de la Chişinău. 

Doroş bătut cu pumnii !
Un alt fotbalist moldovean care se deplasa spre Antalia, Anatol Doroş a fost bătut cu pumnii în acelaşi aeroport din Istanbul, în aceeaşi zi, 27 ianuarie! În timp ce vorbea la telefonul mobil, un individ necunoscut l-a apucat de gât şi l-a trântit la podea, lovindu-l ulterior cu pumnii în faţă! Intervenţia poliţiei din Turcia a fost promtă şi agresorul a fost reţinut. Doroş a primit scuze de la şeful poliţiei aeroportului din Istanbul. Motivul din care individul turc l-a agresat pe fotbalistul moldovean rămâne o enigmă... Doroş a ajuns aseară în Antalia plin de vânătăi pe faţă.

Comentarii

  1. Turcii (aşa cum sunt ei, dar...) au demnitate naţionala. Moldoveanului - care aproape niciodată nu o are (poate nu degeaba îl cheamă po-russki) - nici prin cap nu-i trece că turcii nu-s ca el, şi, nici nu ştie a se proteja de asemenea erori. Prin urmare, nu ştii a te purta?, eşti porc? - suportă consecinţele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce s-a intamplat cu Doros, dar sa fi fost in locul turcilor nu il tineam la izolator pe Frantuz o singura zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. al vostru petrica efros29 ianuarie 2011 la 14:02

    Asai trebu lohului sa injurat in romana era sanatos asa daca ii 4okan...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea cred sa stie turcii romana...Foarte ingenios domnu Petru,foarte ingenios...))chiar as spune util...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo ofiterul turc!!! Toti porcii care si-au uitat limba cu care ia vorbit mamasa cind la nascut, sa stea la gratii si sa fie deportat daca a injurat tara care ii da posibilitati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu o mare parte din moldoveni cind pleaca in alta tzara ishi arata deshteptaciunea sa. I se pare caci ca el nu-i nimeni shi ce zice nu va intzelege nimeni.Groaznic. Asta e mentalitatea unora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu prea înțeleg... lumea e supărată foc de faptul că a înjurat în limba rusă?... oameni, problema eu cred că nu în ce limbă a înjurat....ci de faptul că a spus acele cuvinte, fie ele și în limba română... asta ține de etică.... și de educația fiecărui... așa e moldoveanul, dacă îl știe un pic de lumea la el în țară, crede că toți trebuie să îi de-a onorul :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  8. stie cineva ce se mai aude de sandu grecu? a disparut? a fost rapit? e in egipt? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune