Milsami, primul meci

Milsami Orhei joacă azi primul meci amical în Antalia. De la ora 15.30 vicecampioana Moldovei va întâlni echipa rusă de divizia secundă,  Metalurg-Enisei Krasnoiarsk. Partida se va disputa pe terenul hotelului Titanic.
În prima parte a zilei jucătorii de la Milsami au liber. Aşa le-a zis antrenorul Ştefan Stoica. Tehnicianul român, însă, le-a sugerat jucătorilor să se adune toţi, la ora 10.30, pe plaja hotelului (Titanic este amplasat chiar pe litoralul mării Mediterane). Bănuiesc că le va da şi acolo ceva exerciţii în jumătatea de zi liberă pe care o au, prima de altfel (până acum au făcut câte 2 antrenamente pe zi).
Jucătorii lui Milsami sunt toţi apţi de joc, cu excepţia lui Pedro, care s-a accidentat uşor chiar în prima zi de cantonament şi nu s-a mai antrenat în regim normal. 
Cu mai multe amănunte revin diseară, când vă voi povesti despre meci, dar şi despre ce jucători sunt sau vor veni în probe la Milsami.

Comentarii

  1. Sandu dar de ce la acest cantonament vorbești doar de milsame

    RăspundețiȘtergere
  2. PENTRU CA TOTI VORBESC DOAR DESPRE DACIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ACEST MECI VA FI TRANSLAT IN DIRECT CA SI MECIURILE ZIMBRU SI DACIA?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca Sandu ii ofiter de presa neoficial la Milsami

    RăspundețiȘtergere
  5. dar unde am putea afla mai multa informatie despre Milsami?

    RăspundețiȘtergere
  6. Milsami este un nou mod de viata pentru mine ........a inceput aceasta echipa sa ma intereseze asa de tare incat imi pare rau ca nu m0am gandit mai de mult sa merg in aceasta perioada cu ei in Antalya. Bravo Milsami! Bravo Stoica! Bravo conducerea! Impreuna santem cei mai buni

    RăspundețiȘtergere
  7. Ofiter de presa la Milsami este Roman Bogdan. Uitativa pe saitul clubului.
    Sandu mersi de informatie

    RăspundețiȘtergere
  8. parca as citi forumul de pe moldfootball :))) serios... iar provocavocatorii de la Daciei au sarit la atac...contra Milsami, asta e blog personal cine inca nu a inteles si fiecare are o preferinta si scrie ce are chef... si daca omul scrie ca a stat cazat la Hotelul titanic si nu a iesit din teritoriu ce trebuia sa scrie despre dacia sau zimbru? Mersi sandu ca ne tii la curent. Fan Milsami 4Ever

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune