Petru Jardan și Valeriu Andronic vin azi la Arena Publika

Arena Publika. Astăzi, de la ora 22.10, la Publika TV.
Petru Jardan, vicepreședintele revelației primei părți a campionatului, Milsami Orhei vine azi la Arena Publika. El va vorbi despre crearea Ligii Profesioniste de fotbal, despre relația cu Dacia și despre prima achiziție făcută de Milsami în acest sezon. La fel, Petru Jardan va comenta cele mai tari declarații făcute de oameni de fotbal în anul 2010 la Arena Publika. 
Nu rata Top-5 CELE MAI TARI DECLARAȚII DIN 2010.
Al doilea invitat de astăzi este Valeriu Andronic (foto), unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Kazahstanului, component al echipei naționale de fotbal. 
Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. 1.Care-i salariu mediu la fodbalistii de la Milsami? 2.Ii rentabil sa fii fodbalist in Moldova,sau mai mult se cistiga la *stroica*?)))3.Cine sunt jucatorii care mai vin la Milsami,inafara de cei patru romani de care deja s-a mai vorbit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Valera, ai fost pe la mai mult de 10 echipe. Asta inseamna ca ai lucrat cu multi impresari. Eu sint fotbalist si as vrea sa stiu cu cine din impresari sa semnez. Cine a fost cel mai corect cu tine si cu cine lucrezi acum?

    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg pentru ce Milsami are nevoie de 2 vice-presedinti? Si inca o intrebare pentru domnul Jardan si pentru tine Sandu. De ce Ilan Sor nu apare la Arena? Astept de mult timp sa vad ce stie el despre fotbal. Chiar imi este interesant sa aud cum vorbeste despre fotbal

    RăspundețiȘtergere
  4. Penrtu domnul Jardan---Nu credeti ca crearea LPF ar mari numarul demnitarilor din fodbaul nostru,care ca sa lucreze bine,trebuie si ei trebuie bine platiti?Nu credeti ca ar fi mai bine de reformat FMF si in primul rind tot ce-i legat de arbitraj?Din cite stiu FMF are niste idei in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Valeriu---Se interesaza careva cluburi de aducerea ta in campionatul Moldovenesc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru domnul Jardan. Cine va pleca de la Milsami in aceasta iarna ? Sau la cine va renunta Milsami?

    RăspundețiȘtergere
  7. valera ,am inteles ca sinteti mai multe rude in fotbalul moldovei ,cine sint si pe cine il vezi ca va ajinge sus.caracterezieazei pe toti cum gindesti.si iti doresc.multa bafta in acest an.un fan de al tau

    RăspundețiȘtergere
  8. DOM.SANDU CUM TU GINDESTI IN PRIVINTA CARTII CARE NU DE MULT A ESIT, IN IMPLINIREA A 100 DE ANI IN EA SE MAI SCRIE MULTE DENASTIE DE FAMILE. DA DE DINASTIEA ANDRONIC NICI VORBA.TU CE ZICI DE ASTA.BAFTA TIE SANDULEI.TE RESPECT.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Valeriu ----- De ce nivel este Campionatul Kazahstanului?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune