luni, 10 ianuarie 2011

Trăiască Balonul de Aur!

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur al doilea an consecutiv!
Restul nu contează. Messi este cel mai bun din lume. Nu mă interesează ce spun unii. Nu contează pentru mine ce nu a câștigat Messi cu Argentina, că a fost inexistent în semifinala cu Inter din Champions League, nimic. Un lucru este cât se poate de evident: Messi e cel mai bun fotbalist din lume. De departe cel mai bun.
Ar fi fost o mare nedreptate ca niște pioni precum Xavi sau Iniesta să ia Balonul de Aur doar pentru că au câștigat titlul mondial cu Spania. Pentru că trofeul se dă pentru cel mai bun jucător, nu pentru cea mai bună echipă. Câte meciuri a câștigat Xavi singur? Sau Iniesta? Fără jucători de clasă lângă ei ar fi inexitenți. Aduceți-l pe Xavi la naționala Moldovei ca să vă convingeți. Și aduceți-l pe Messi să vedeți câte partide va câștiga el singur, datorită valorii. Messi este, cred, cel mai bun fotbalist din istorie. Poate chiar peste Maradona.
Îmi asum ceea ce scriu. Și sunt gata să răspund la fiecare mesaj pe care îl voi primi pe această temă.

14 comentarii:

 1. Messi e cel mai bun....am fost sincer uimit....dar foarte bucuros pentru ca anume el a cistigat....pentru e cel mai bun de doi ani si sper asa si sa o tina inca multi inainte....

  RăspundețiȘtergere
 2. Apropo, eu sunt suporter al lui Real Madrid...

  RăspundețiȘtergere
 3. Shi ce daca eshti suporter al Realului?
  Toti cei 3 nominalizati sunt de la Barcelona. De asta ai vrut sa zici ca eshti fan Real? :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Oarecum neasteptata decizia! Cu acelasi succes putea fi premiat C.Ronaldo, care a marcat si marcheaza mai multe goluri! Nu mai vorbesc de Sneijder, care a meritat cel putin sa fie in primii trei.
  Oricum, trebuie sa recunoastem ca Messi ramine jucatorul numarul unu al momentului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Normal shi a Argentinei de aceasta la shi ales pe Messi in locul celor 2 campioni mondiali :), dar merita debilu. Asha ca nu ashtepta mesaje critice.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cristiano Ronaldo e pe locul 2. Doar Messi si Cristiano Ronaldo. Doar ei se bat acum pentru suprematie. Restul nu se ridica la valoarea lor

  RăspundețiȘtergere
 7. Corect, Messi si C Ronaldo cei mai buni in ultimii ani

  RăspundețiȘtergere
 8. Tot sînt suporter Real Madrid,de la 6 ani, dar trebuie să recunosc că Barcelona cu Messi la moment e mai bună!

  RăspundețiȘtergere
 9. messi cel mai tare,ronaldo cel mai prost si cocalar.

  RăspundețiȘtergere
 10. adevarat L. Messi cel mai bun jukator din lume. Eu ma numesc Florin am 16 ani si imi plake fotbalul. De ceva timp am inceput sa joc fotbal foarte bine si akum am porecla de la colegi de Messi jr.

  RăspundețiȘtergere
 11. De acord Messi si C Ronaldo sunt cei mai buni fotbalisti in ultimii 10 ani...

  RăspundețiȘtergere
 12. Acolo era doar o greaheala de tipar,acolo scria Ronaldo shi gata,Messi este un bufon ce tipa se face ca este bun,hai mai lasatzima voi cu Messi al vostru,daca vretzi sa vedetzi fotbal adevarat , vedetzi golurile batute de Cristiano Ronaldo shi nu mai scritzi aicea diferite nebunii..........

  RăspundețiȘtergere