Calincov la AEK Atena și altele

Calincov se află în probe la echipa AEK Atena. Sheriff a jucat penibil azi cu Suruceni. Saitul Moldfootball.com impresionează în acest început de retur. Despre toate acestea citiți mai jos.
Denis Calincov a ajuns în Grecia. Internaționalul moldovean se află în probe la echipa AEK Atena, locul 3 în campionatul elen, fără șanse la titlu (26 de puncte în spatele liderei, Olympiacos Pireu). Calincov a ajuns la Atena prin intermediul impresarului Petru Efros. Nu spun asta doar pentru faptul că Petru este prietenul meu, dar mai mult cu scopul de a menționa că el este unul dintre puținii agenți din Moldova cu relații la cluburi din Europa și propune la aceste cluburi anume jucători moldoveni. Îi doresc sincer lui Calincov să-i convingă pe cei de la AEK de faptul că merită să joace acolo, astfel încât să avem și noi la națională nu doar fotbaliști din Kazahstan și Azerbaidjan, care au campionate mai slabe decât cel moldovenesc. 
Am fost azi la meciul Suruceni - Sheriff. Da, îmi mențin părerea că Dacia nu are față de campioană, numai că Sheriff nici atât nu are. Mediocru. Așa poate fi caracterizat jocul tiraspolenilor, care s-au chinuit cu lanterna roșie a campionatului, egalând abia după o greșeală de portar. Nu am înțeles un singur lucru: cum poate Adlan Șișhanov să interzică echipei Publika TV să filmeze la baza Zimbru? De aici toate semnele de întrebare vizavi de fuziunea dintre Dacia și Zimbru s-au spulberat. De aici rezultă că anume Șișhanov e stăpân la Zimbru. Nu pot să mă pronunț cât de bine e asta pentru clubul-fanion al țării. Asta va arăta doar timpul. Dar pentru corectitudinea campionatului cu siguranță e anormal. În acest context, șansele la titlu ale Daciei s-au egalat cu ale Sheriffului, ținând cont de relațiile similare dintre Sheriff și FC Tiraspol.
Saitul www.moldfootball.com m-a cucerit definitiv în acest început de retur prin imaginile operative de la majoritatea partidelor din Divizia Națională. Mai mult decât atât, imaginile sunt cele mai calitative care sunt pe piața media din Moldova în materie de fotbal. Majoritatea partidelor sunt filmate cu câteva camere, iar rezumatele care apar pe sait sunt de-a dreptul impresionante. Nu am nimic în comun cu acest sait. Nu sunt angajatul lor și nici nu am vorbit niciodată cu Lavrentii Anișenco. Pur și simplu constat obiectiv un lucru.

Comentarii

  1. Duminică ne-am întâlnit cu Ciornâi. Toată propaganda asta cu fuziunea Zimbru-dacia e un câcat puturos al presei constipate. Există o colaborare, da, dacia achită multă rublă pentru bază însă n-are treabă cu nici-o fuziune, e un proiect temporar. În 2-3 ani Zimbru va câștiga campionatul, o să vedeți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragos, asteptam sa apara Bursucu sa te contrazica :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. De Calincov - slabe shanse... e pierdut total baiatu...

    De moldfootball - la cati bani se baga in ei... era si normal... [dar tot moldfootball raman - lupu paru-si schimba, iar naravul ba...]

    Sandu de unde ai luat ca Adlan le-a interzis celor de la Bublica sa intre la meci?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai Garbur tu esti mare dar prost. Tu il crezi pe Ciornii si povestile lui. Dar ce face acolo Shishkanov in fiecare zi? Si ceilalti de la Dacia? Cum explici ca la Zimbru au ajuns toti prietenii lui Dobrovolskii: Novac, Cuznetsov, Oprea? Iar Juraveli nu mai are de-a face cu echipa. Si Cecetov tot la fel. V-ati obisnuit sa dati toata vina pe presa. Presa nu vorbeste fara ca sa stie ceva. Si presa nu spune tot ce stie, ca daca ar spune ar trebui sa faca multa lume puscarie

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti stiu despre Dacia si Zimbru, numai ca nimeni nu are curaj sa spuna asa cum este. Nu acuz pe nimeni, doar pe cei de la Serif care au facut moda asta cu 2 echipe, iar federatia a inchis ochii. Asa va trebue pentru ca acum Dacia are 6 echipe nu 2. Sa fiti sanatosi.
    DACIA E CEA MAI BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi chiar avem doua cluburi care au fuzionat sau e doar parteneriat, ceea ce oricum nu intareste campionatul nostru. Fiindca daca au fuzionat, inseamna ca Sishanov a platit lui Ciorniy o suma de peste 15-20 milioane dolari. Cum a platit, cash sau o va face intr-un termen de 5 ani in parti egale? Asa informatii sunt? Ca cu asa suma Sishanov construia singur stadion si de baza de la Speia nu avea nevoie daca fuziona cu Zimbru.

    Domnilor cine are posibilitate sa prezinte contractul de parteneriat dintre Zimbru si Dacia va face un gest maret, caci atunci vom putea vedea ce e specificat in el si toate speculatiile vor disparea.

    Poate Sishanov vrea ca cei de la TV sa achite bani pentru filmarea meciurilor, iar cei de la Moldfootball vor face acest lucru exlusiv datorita contractului de colaborare si Sishanov a inceput cu Publika, in meciurile urmatoare vor fi si alte televiziuni?

    Si eu ma intreb, de ce de fiecare data fotbalistii nostri pleaca neaparat in CSI, unde in afara de bani nu cistiga nimic, mai ales luind in consideratie ca obtinind cetatenia romana pot sa joace un UE si concomitent pentru Nationala. Ma bucur ca Efros stabileste asa legaturi. Chiar daca Calincov nu va izbuti sa ramina, cel putin vor avea sansa alti fotbalisti. Avem nevoie de mai multi agenti orientati spre piata de transferuri catre UE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate fi si varianta ca si Sishanov si Ciorniy sa detina din ambele cluburi o cota parte sau Sishanov achitind o suma mai mica pentru a prelua un pachet din cota parte din compania ce administreaza stadionul Zimbru, ceea ce ar putea fi cel mai probabil. Caci in mod sismtitor Ciornyi isi micsoarea cheltuielile de intretinere si profitabilitatea clubului creste seminificativ si atunci banii eliberati sunt indreptati spre transferuri, ce ar da o speranta spre renasterea clubului Zimbru.

    Si daca e asa, atunci daca Zimbru merge pe drumul intaririlor in urmatorii 2 ani, atunci poate concura la titlul de campioana.

    Si cel mai trist, ca daca e o intelegere intre patroni, cum se declara mai sus, atunci Dacia, fiind ajutata de Zimbru cistiga anul asta campionatul si s-ar putea si la anul, sau la anul sa fie Milsami, iar Zimbru va cistiga peste 2 ani, fiind ajutata de Dacia si poate Mislami, doar sa nu mai cistige Sheriff.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eugen, scenarii sunt multe. In general fotbalul nostru se transforma in teatru. Ma gandesc daca mai merita sa vorbesc despre fotbalul moldovenesc sau mai bine este sa renunt, cel putin pentru o perioada de timp. Sunt sporturi in Moldova care merita o mult mai mare atentie decat fotbalul. De exemplu tenisul mare, care a reinviat de ceva timp. Sau turneele K1, care iau amploare si sunt cotate destul de sus, MMA-ul care deja aduce roade. Vorbim prea mult despre o farsa

    RăspundețiȘtergere
  9. http://sandugrecu.blogspot.com/2011/01/comedie-la-amicalul-moldovenilor.html O mare supriză s-ar putea produce în momentul revenirii echipei Steaua Bucureşti în România. Un puşti moldovean în vârstă de doar 19 ani ar putea ajunge la cel mai titrat club românesc. Despre cine este vorba vă las pe voi să ghiciţi.Sandule ne mai spui despre cine era vorba sau a fost doar o gluma:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Era vorba despre Cristian Efros, dar intre timp lucrurile s-au schimbat. Oricum e posibil ca Cristian sa mearga oricand la Steaua sa dea o proba

    RăspundețiȘtergere
  11. ok ms pentru raspuns,inseamna ca eu am ghicit la coment eu am raspuns cristi efros:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. De aceasta data trebuie sa recunosc ca cei care au semnat ca Anonimi - au dreptate. Mai putin in ceea ce-l priveste pe Dragos. El este baiat bun si iubeste Zimbru de aceea vrea sa creada ca asa va fi, cum i s-a spus.

    De fapt fraza "Presa nu vorbeste fara ca sa stie ceva. Si presa nu spune tot ce stie, ca daca ar spune ar trebui sa faca multa lume puscarie ", spusa de primul Anonim, este atit de veridica incit doare chiar.

    Mdea.... 6 echipe.....

    RăspundețiȘtergere
  14. Ivan, da care sunt cele 6 echipe?

    RăspundețiȘtergere
  15. potea sa aiba si 10 echipe aliate dar in meciurile directe sheriff a fost si va fi mai puternica ...campionatul pleaca la tiraspol.simbata zimbru va fi zdrobit si poti sa spuie dacia adio...

    RăspundețiȘtergere
  16. daca nu ati inteles pina acum, pai sa stiti ca moldfootball-ul este sutinut de A.Sh. si investeste destui banisori in tehnica.rusine ar fi sa faca o transmisiune mai proasta de care este, insa si asta lasa de dorit.
    Sandu, nu te mai lasa de fotbal, ca altcineva nu are cine spune lucrurilor pe nume

    RăspundețiȘtergere
  17. Sandu, mai lasal pe efros ca numai te prostesti cu el. Pari a fi un om mai destept la ceea ce faci comparativ cu excrocheria si isteria, iar prietenind cu el pierzi din respect.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dacă ar avea Efros legături pe la cluburile mari, fotbaliştii moldoveni ar semna pe acolo. Dar uite că nu rămâne nimeni. Rămâne Efros cu Pi-aR-ul şi gata. Orice club te poate lăsa să-i aduci un fotbalist pentru o probă, pentru asta nu trebuie legături ci doar să ştii să-i ahmureşti pe şefi că le aduci un fotbalist care va rupe totul şi ei vor face bani. Îl aduci, dă o probă, tu ca impresar eşti trimis cu murgul, dar ţi-ai făcut reclamă şi eşti satisfăcut...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune