Dacia și Olimpia pregătesc președinte pentru Ligă

Echipele Dacia și Olimpia, care încalcă Legea Presei, prevăzută de Constituția Republicii Moldova, îl pregătesc pe Serghei Chiseliov pentru funcția de președinte al viitoarei Ligi Profesioniste de Fotbal.
foto: sports.md
Vă imaginați ce va ieși din această combinație? Vă spun numai 2 lucruri, care au deja precedent: arbitrii vor arbitra cum vrea Chiseliov, iar presa va scrie cum vrea Șișhanov. Dacă nu - arbitrii vor fi dați afară pe viață, iar presa va avea interzis pe arene. Asta da fotbal! Și Ligă!
Dacă vorbim serios, atunci Federația ar trebui să ia măsuri drastice cu cluburile care interzic accesul presei pe stadioane și încalcă astfel Constituția Republicii Moldova, Legea Presei, articolele 20 și 21. Presa nu a fost inventată să scrie la comanda cuiva. Dacă cei de la Olimpia și Dacia tot și-au cumpărat propria presă, să dicteze acolo, că de asta și-au cumpărat-o. Pe restul să ne lase să ne facem munca.

Comentarii

  1. da ce sa intimplat cu presa ? parca la ultimul meci al daciei "bublika" cu zice un vizitator de al tau a asistat la meci si era si jurnalul si prime si tv7,

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate Vano, ce are Dacia cu permisul la stadion a jurnaliştilor la meciul care nici nu e legat cu dînsa??? Mai ales că la meciul Daciei vouă va fost permisă intrarea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuştiu de unde ai luat asta că Chisiliov va fi preşedinte al federaţiei dar eu îs convins la 101 % că nu va fi el!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata iese la iviala raul si pericolul care il aduce "Marele" Shishanov(salvatorul fotbalului basarabea cum credeau unii)... Voi continuati sa-l iubiti pe marele vostru patron>>)))

    RăspundețiȘtergere
  5. p*zdet ce de indragostiti suntem :D
    poate ai vrut sa zici salvatorul zimbrului :D

    RăspundețiȘtergere
  6. banii lui sishanov inca nici la coaile Zimbrului nu au ajuns...)

    RăspundețiȘtergere
  7. apoi da coaile e tot ce aveţi mai scump, restu deja aţi vîndut))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am, dar nici Sandu nu are dovezi, cel puţin nu şi lea expus.. de aceea nu cred în ceea ce scrie... e a 2 postare cînd scrie unele lucruri şi nu le limpezeşte pînă la urmă... el zice că Adlan e stăpîn la Zimbru iar tu spui că banii lui încă nu a ajuns la voi la contabilitate)) de aia fac haz de necaz pe temă şi atît))) prea mult se vorbeşte fără dovezi.. ma erită deja!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu regrete ,dar de multe ori ce zice Grecu se adevereste !
    Mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  10. Paremise se prevede un scandal de proportie in fotbalul moldovenesc ,,,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  11. Da ,unde Adlan e ca un Epuras in fata lui Gusan,numai spun de Kisilev..astai Soricelul.
    Ne asteapta ceva super captivant si paremise cu sfirsit tragic .

    RăspundețiȘtergere
  12. Si Chisilepv si Sishanov, mai putine droguri sa consume si sa nu viseze, aestea doi sunt niste banditi, care optin rezultate prin metode murdare. pentru presedinte LPF conditia nr1 sa vorbeasca limba poporului perfect.

    RăspundețiȘtergere
  13. treaba cu limba de stat e o ideie buna, daca adlan o va invata daca va trebui, atunci kisea mai bine ar sari sub troleibuz de cit sa o invete :D,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune