Dedicație pentru hoți

Ce fel de țară este asta în care nu ai siguranța zilei de mâine? Ceea ce aud de la oamenii simpli (taximetriști, vânzători, simpli țărani) îmi amintește foarte mult de vorbele românilor în vara anului 1989, când dictatura lui Ceaușescu le ajunsese la os. Bancuri și ură. Un amestec nebun de sentimente, consecință a haosului și a instabilității economice, cauzate de criza politică. 
E altceva. Nu e dictatură. E haos. În România, în 89 a fost revoluție. Moldovenii nu au atâta tupeu. Au fost educați în mediul sovietic: să taci, să apleci capul. Dar vin din urmă alte generații care într-o zi o să le taie craca celor care prin minciună și hoție au ajuns la putere. 

Comentarii

  1. Sandu hai sa facem un partid si sa scapam de ei

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt tinar, si ma inadus in tara in care mam nascut. Muncesc de dimineata pina seara, si bani nu mai am, din datorii in datorii. Guvernantii(hotii de milioane) datorita lor asa de bine traim, ar trebuea de implut puscariile cu ei. Cetatenii de rind a Moldovei, nu traesc ci supravetuesc cu greu, unde nu teai uita in jur peste tot dizastru, glod, mizerie. de cind ma tin minte coruptiea infloreste la noi in tara

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune