Oprea șef la Zimbru și altele

Cluburile din Divizia Națională, care au ratat, practic, sezonul, au făcut schimbări importante în această iarnă nu doar la nivel de jucători, dar și în structura de conducere. Schimbări au făcut în special echipele care aveau ambiții de a juca în Europa, dar și-au ratat obiectivul deja după prima jumătate a campionatului.
Andrei Cecetov
Astfel, la Zimbru a ajuns unul dintre cei mai buni directori sportivi de la noi, Alexandru Novac, venit de la Iskra Rîbnița. Personal cred că venirea lui Novac este cea mai importantă achiziție făcută de Zimbru în această iarnă. Tot la Zimbru a ajuns și Igor Oprea, care va ocupa un post de conducere, probabil vice-președinte.
Rapid Ghidighici l-a readus pe Ion Poalelungi, care a revenit în tandem cu antrenorul ucrainean Pavel Iriciuk. De asemenea, Rapid pregătește lansarea unui sait nou. 
Schimbări sunt sau se pregătesc și la alte echipe, doar că acestea, fie sunt ținute în secret sau pur și simplu nu au fost confirmate oficial.
La fel, la liderele campionatului sunt șanse mari să se facă modificări la nivel de conducere din mers. Dacia, de exemplu, a fost la un pas să se despartă de eternul vice-președinte Vitalie Grosu, care a ratat semnarea unui contract cu un fotbalist. 
În fotbalul de azi, mai ales în Moldova, rezultatele clubului depind foarte mult de conducerea administrativă.

Comentarii

  1. De ce ai pus poza lui Cecetov. Sa inteleg ca el e urmatoarea schimbare despre care vorbesti? Pe Juravel inca nu l-au ras de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu se scrie corect site si nu sait. Sper ca nu te superi de obiectie deoarece e facuta fara nici un rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce zici sandule de asta...... http://www.youtube.com/watch?v=-8MvWg-wCtE&feature=player_embedded ....?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune