Pavel Ciobanu vine azi la Arena

Președintele FMF, Pavel Ciobanu va fi prezent astăzi la emisiunea Arena Publika, de la ora 22.10, la Publika TV.
Șeful de la Federație va analiza cele 2 amicale pe care le-a disputat naționala Moldovei săptămâna aceasta, cu Polonia (0-1) și Andora (2-1). Ce șanse avem cu Suedia în preliminarii după aceste rezultate? De unde luam portar la națională?
Celelalte 2 subiecte despre care vom discuta sunt campionatul Moldovei, Divizia Națională, care reîncepe miercuri, 16 februarie. Bineînțeles, vorbim și despre Liga Profesionistă pe care vor s-o fondeze o parte a cluburilor. Ce fac cluburile care nu vor acest lucru? 
Răspunsurile lui Pavel Ciobanu le aflați în această seară, de la 22.10, la Arena Publika.
Pune-i întrebări președintelui FMF în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Da Efros unde a disparut? Sau acum e linistea dinaintea furtunii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu iti aduci aminte inca mai multi ani in urma,la emisiunea ta Fotbal Hebdo,Pavel Cebanu inainte de alegerile FMF, a spus ca in caz de este reales presedinte,v-a construi un stadion in timp de un an....a spus ca e real asta p-u ca este o tehnologie noua,un stadion practic este strins ca un constructor...deja au trecut multi ani si a mai condus inca citeva mandate D.Ciobanu,dar asa si nu s-a realizat nimic....
    Ce este cu locul de linga Circ,o sa fie acolo construit stadion vre-odata sau raminem cu doua circuri.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Efros o sa apara cind Sandu nu o sa aiba pe cine sa cheme la emisiune..

    RăspundețiȘtergere
  4. Lupta pentru postul de presedinte la Federatie dintre Efros si Ciobanu a fost cea mai tare din tot fotbalul nostru. Mai vreau asa spectacol. Noi vrem carne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu raspunsurile la toate cele scrise de tine le stim deja...Tu intreaba-l chiar intr-un deceniu de domnie nu a fost capabil sa construiasca un stadion si sa ne lasa cu scuzele ca statul nu ne da pamint...daca era altcineva era si pamint si stadion!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua! Domnule Ciobanu, în această seară aş dori să recepţionez un răspuns netradiţional de la Dvs. la eterna întrebare despre defunctul Stadion Republican. Adică fără bolmojele, propoziţii generalizate şi replici de care ne-am săturat. Doresc să răsună în direct la Fabrika un raspuns constructiv şi bine formulat, din care să curgă adevăr, logică şi soluţii potenţiale. Pentru că reconstrucţia echipei naţionale trebuie sa fie direct proporţională cu reconstrucţia unui stadion cît de cît compatibil cu normele pe care avem tendinţa să le numim europene. Să nu credeţi că vă cer ca mîine stadionul sa fie deja construit, cel puţin elaboraţi vreun plan, ceva cît de puţin...Dar dacă nu atunci de ce vă ţineţi cu dinţii de acest post de preşedinte al FMF? Odată cu instaurarea LPF, responsabiltăţi vor deveni mai puţine şi veţi avea mult mai mult timp de acordat stadionului mult rîvnit de mulţi oameni. Numai să vă imaginaţi: cam 30 de mii de spectatori fac valuri pe noua arenă şi fac o atmosferă superbă. Măcar peste 10 anu să dispunem de un aşa stadion. Mersi mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-le Ciobanu! Cat timp Federatia de Fotbal va mai sluji intereselor unui singur club - FC Sheriff? Esye un lucru pe care il cunoaste orice om de fotbal din Republica Moldova. Sandule, indiferent de incomoditate te rog sa-i adresezi "sefului" aceasta intrebare. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara D-le Ciobanu,am niste intrebari la dumneavoastra:1)De ce inca nu avem un stadion de fotbal pentru selectionata moldovei?;2)e posibil ca in sezonul viitor sa avem 16 echipe in divizia nationala,si sa avem un campionat normal cu 30 de etape?;3)de ce la selectionata de juniori sunt convocati numai jucatori de la echipele zimbru si sheriff?in divia A la nivel de juniori sunt 51 de echipe,chiar nu sunt jucatori din divia A care sa aiba sansa sa joace la selectionata moldovei?dupa parerea mea ar trebui sa faceti vara cind se incheie campionatul la juniori si de organizat un turneu din 6 echipe intre anilor 1993-1994 si 1995-1996 dintre echipele:selectionata moldovei si selectionatele din divizia A centru,nord,sud,vest,est,si atunci o sa fie o selectie mai buna la selectionatele de juniori.Va doresc multa bafta si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Federaţia de fotbal incaseaza câte 20 mii lei pentru fiecare stranier inregistrat (transferat din afară de un club moldovenesc). Sheriff a adus in acest an 6, Zimbru - 3, mai sunt şi alte cluburi. Unde se cheltuie aceşti bani? De ce e nevoie de aceasta suma? Cine a stabilit-o şi după ce criterii. D.S.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vrem stadion!!!!!!!!!!!!! Sandu intreabal kit timp mai are sa ne hraneaska ku peste 3,4 ani ?

    RăspundețiȘtergere
  11. buna ziua, ce va fi facut la meciul dacia-milsami pentru a evita un eventual scandal legat de arbitraj? veti fi prezent la derbiul etapei?

    RăspundețiȘtergere
  12. D-le Ciobanu, a-ti vazut in ce stare e terenul artificial de la baza zimbru? cum de sa acceptat sa se petreaca cea mai importanta joaca din campionat pe un teren sub nivelul standardelor? cine se ocupa de licentierea terenului pentru joc? va recomand sa faceti investigatiile necesare.

    RăspundețiȘtergere
  13. D-le Ciobanu au fost recent peste hotare citeva incidente cu jocuri trucate organizate de agentiile de pariuri,si aceste incidente au fost luate in vizorul FIFA. Ce va face FMF pentru a evita situatiile asemanatoare la noi?

    RăspundețiȘtergere
  14. Dle Ciobanu, TOTALIZATORUL ne va UCIDE campionatul. Ce ve-ti intreprinde????

    RăspundețiȘtergere
  15. Spuneti-mi va rog unde puneti pune macar 1000$ pe Divizia Nationala? 10 bet sau bwin?)) Acolo va taie contul in 2 zile, si va lasa max. de 1$. De ce vorbiti de ceea ce nu stiti?
    Pinnacle, marathon sau bet365 nu primesc mize pe campionatul nostru.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune