Bomba anului! Real Madrid la Chișinău!

Adlan Șișhanov vrea să aducă la Chișinău cel mai titrat club de pe Planetă - Real Madrid!

Faptul că Dacia va juca un meci amical cu Steaua București, pe stadionul Zimbru din Chișinău, este decis în proporție de 99%. Despre asta mi s-a confirmat chiar de către persoane importante din conducerea clubului român. Partida se va disputa la sfârșitul lunii martie, atunci când naționala Moldovei are programată dubla cu Suedia din preliminariile Euro 2012, iar în campionat va fi pauză.

Marea noutate pe care, probabil, Adlan Șișhanov vrea s-o facă publică cu 2 zile înainte de startul returului este că, în iunie, la Chișinău ar putea veni Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo și celelalte vedete de la Real Madrid. În cazul în care va câștiga primul titlu din istorie, toată familia ”Dacia”, dar și ceilalți iubitori ai fotbalului din Moldova vor avea parte de o surpriză de proporții pregătită de pe acum de Adlan Șișhanov. Patronul lupilor se află în tratative avansate cu Echipa Regală și este dispus să achite suma de circa 1 milion de euro plus condiții de sejur cerute de cel mai titrat club din lume. 

Madrilenii au primit deja toată informația necesară, inclusiv imagini cu stadionul Zimbru și și-au dat acordul prealabil. Acum totul depinde de Dacia. Va reuși noua campioană a capitalei să detroneze Sherifful după o dominare a tiraspolenilor care a durat un deceniu sau nu. 

Comentarii

  1. al vostru petrica efros8 februarie 2011 la 14:16

    Sandu opa da unde articolul despre venirea celor de la Real!!!???

    RăspundețiȘtergere
  2. SAndu pune inapoi articolul despre venirea lui Ronaldo in vara la Chisinau...Sa vada lumea cum abereaza unii...Rusine "celui mai bun jurnalist moldovean" ...Intii delireaza apoi da cu fundul la gard!!!Eu deja vrea sa cumpar bilete...

    RăspundețiȘtergere
  3. Petru, dar si ceilalti vizitatori ai blogului.
    Va PROMIT ca veti avea o explicatie de ce am sters temporar postarea anterioara. Daca cititi blogul inseamna ca aveti incredere in mine.
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune