Sheriff a arbitrat derby-ul Dacia - Milsami

Dacia - Milsami 0-0. Primul derby al anului a fost decis de tușierul Andrei Bodean!
Ținând cont de faptul că Bodean este unul dintre cei mai buni arbitri asistenți din Moldova nu cred că a greșit involuntar la golul VALABIL marcat de Milsami.

Mai mult decât atât, și centralul Sorochin a avut o prestație mediocră, parcă temându-se ca nu cumva una dintre cele 2 echipe să înscrie. Egalul de azi convine unei singure formații: Sheriff Tiraspol. Faceți concluziile.
Am înghețat azi de-a binelea la primul meci important al părții secunde a DN. Dacia a fost mai bună în prima repriză. Milsami i-a depășit clar în a doua. Rezultatul corect era meci egal, numai nu cu orice preț. Pentru că tușierul Andrei Bodean a văzut ofside la un gol perfect valabil marcat de Milsami, după o combinație-școală marca Ionescu. 
Astfel, deja din prima etapă din retur arbitrii decid soarta unor puncte EXTREM de importante în lupta pentru titlu. Puncte, care au ajuns astăzi nu la Dacia și nu la Milsami, ci la Sheriff Tiraspol.

Comentarii

  1. Orice rezultat înafară de victoria lui Milsami eu îl suspectez de blat

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu v-ati saturat sa mearga trofeele la Tiraspol? Stau si crapa seminte,beau bere,impart banii si rad de noi in cuibul mafiotilor care decid toata soarta Diviziei Nationale.Dormi Moldova,dormi! "Doi se bat si al treilea castiga!" Sandu a facut un prim pas,va treziti sau......?! (se bea sampania tot acolo!?!) Multa "sanatate" FMF ,stiti voi care.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar eu vreau ca Sheriff să devină campioană. La câtă mizerie e în partea dreaptă a Nistrului. Sunt pentru Sheriff.

    Excepţie face Milsami, pe care o simpatizez, dar nu înţeleg un lucru. Echipă cu numeroşi români, echipă din oraş precum Orhei, iar fanii sunt ruşi. Mă deranjează chiar tare şi de aceea optez şi mai mult pentru Sheriff. Acolo se lucrează, dar nu se vorbeşte.

    RăspundețiȘtergere
  4. sper ca ai vazut rezumatul innainte de a te da cu parerea, nu cred ca ti-ai adus aminte de faultul din careu asupa lui baba, sanatate

    RăspundețiȘtergere
  5. sandule eu nu sunt deacord cu tine,ce are ma sheriff cu meciul acesta?teai ghindit mult sa spui ca meciul sheriff la cumparat?da poate adlan sishanov a cumparat arbitrii ca milsami sa nu cistige,dar dacia sa cistige,pe mine nu ma ipresionat meciul mai nu sa adorm cind priveam meciul,plictisitor si slab a fost meciul,sandule milsami si dacia inca nu erita sa fie peste sheriff pentru ca ei nu au investit nimic in fotbal,dar sherifful nea dus in europa si a aratat cu moldova poate sa joaca fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare vagabond esti Grecea ,FMF e pentru Sheriff.
    Asta deranjaza toata lumea!
    Se va pune punkt pe acest dezastru,
    Sherif campion ,Cebanu ,Cioban la sfirsit de Camponat.Ramine de vazut cat e de agil D.Presedinte FMF.
    Oricum e cel mai captivant campionat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Blaturi sunt peste tot. UEFA estimeaza la peste 100 de meciuri blaturi anual in Europa. Asta sunt meciurile pe care le depisteaza si dau informatie.

    Vreau sa te intreb daca ai privit faza de care vorbesti din diferite unghiuri, filmate cu camerele unde cu certidudine se vede ca nu a fost offside sau doar te bazezi pe ce ai vazut Sandule din tribuna presei?

    Tu probabil stii mai bine ce se intimpla in culisele fotbalului autohton. Fac o presupunere ca toate cluburile de la noi au fost implicate in blaturi. Nu de o data, ci de mai multe ori.

    Succesele Serifului in Europa vorbesc de la sine. Aici nu mai putem acuza de blaturi. Dupa vinzarile in serie a celor mai buni jucatori ai Serifului si aducerea unor noi jucatori, putem spune ca Serif construieste o echipa noua, iar asta inseamna ca Dacia si Milsami sint in aceeasi pozitie.

    Punctele culminante vor fi meciurile directe dintre Serif cu Dacia, Serif cu Milsami. Aici vom putea face concluzie daca va fi Serif detronat sau nu.

    Cit priveste Dacia si Milsami sint echipe ambitioase, dar joaca de putin timp in componenta asta. Valoarea ambelor echipe o vom vedea in sezonul urmator, daca loturile vor ramine constante.

    RăspundețiȘtergere
  8. cu vreo zece, unsprezece ani in urma, Raut Orhei juca cu sheriff in divizia A la Orhei cu sorochin central. Prin minutul 88 sorochin da penalti in poarta Orheenelor la un hens care la doi metri de careu. Sorchin cu brigada lui e foarte demult cumparat de sherif, si titlu de cel mai bun arbitru 2010 tot sherif e la cumparat lui sorochin de la ceobanu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aseara Messi a marcat un gol perfect valabil contra lui Arsenal, dar credca nu va spune niciodata ca a fost dezavantajati. Nici Dacia nici Milsami nu o sa atinga valoarea Sherifului pentru ca nu au cu ce.

    RăspundețiȘtergere
  10. Forza, Sheriff! Campioana mai are un fan in persoana mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. 1. Bodean a văzut ofside la un gol perfect valabil marcat de Milsami.

    Nu cred ca e gol valabil daca nu demonstrezi video. Nu cred nici ca e ofsaid. N-ai dreptul sa acuzi arbitrul daca nu arati aici dovada erorii.

    2. Egalul de azi convine unei singure formații: Sheriff Tiraspol.

    Ia tu mai gonesti!!! Dar Rybnitei de ce nu-i convine egalul? Dar Baltiului de ce nu-i convine? Dar Zimbrului?

    RăspundețiȘtergere
  12. 20/11/2010 Divizia Nationala Sheriff Tiraspol vs. Dacia Chisinau V - 3:0
    16/10/2010 Divizia Nationala Sheriff Tiraspol vs. Milsami V - 2:0
    ce va mai faceti mari politologi, fiti realisti baieti priviti rezultatele. arbitrii se mai gresesc dar daca echipa nu poate arata fotbal mai bun nu cred ca de vina e arbitrajul.... sa vedeti cum si al 11 trofeu consecutiv cum va pleaca peste nistru.

    RăspundețiȘtergere
  13. de ce atunci ai schimbat poza cu Bodean?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru ca era poza lui frate-sau, Anatol. Iar cel care a gresit este Andrei. I-am confundat. Cer scuze

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune