So Lucky

I-am cunoscut acum 6 ani, cu câteva săptămâni înainte ca Mircea Lucescu să împlinească 60 de ani. Mă veți întreba ce legătură are Zdob și Zdub cu antrenorul român? Vă spun imediat.
În vara anului 2005, miliardarul Rinat Ahmetov a vrut să-i facă o surpiză lui Lucescu, care tocmai îi adusese titlul în vitrina clubului Șahtar Donețk. Cum în scurt timp celebrul antrenorul urma să serbeze a 60-a aniversare, Ahmetov l-a rugat pe Arcadie Zaporojanu să se ocupe de organizarea evenimentului, iar Arcadie, la rândul lui, m-a rugat pe mine. Așa a început totul.
După asta au urmat negocieri cu mai multe trupe în vogă, printre care și Zdubii. N-au cerut mult în comparație cu alții, 5 mii de euro plus cheltuielile de sejur. Îmi amintesc că Ahmetov și-a trimis avionul său personal la București special pentru a-i aduce la Donețk pe Zdubi și pe fetele de la ASIA. 
Ce show au făcut ai noștri la Dombass Palace e greu să redai în cuvinte. Aceștia nu s-au oprit de cântat nici după încheierea petrecerii. Spre dimineață, când toată lumea plecaseră deja, Zdubii în duet cu Lorena Bogza de la Pro TV au ținut un recital în holul hotelului, singurul instrument muzical de care s-au folosit fiind pianul uriaș - un fel de carte de vizită a luxosului Dombass Palace...
Ei sunt norocoșii care au câștigat Eurovision Moldova. Zdob și Zdub. A doua oară ne vor reprezenta la cel mai tare concurs muzical de pe bătrânul continent. Și mă bucur sincer pentru ei. Ascultați piesa mai jos.

Comentarii

  1. Sandu da Lorena ce cauta la Donetsk la petrecere????

    RăspundețiȘtergere
  2. Lorena a fost si ea, a facut un reportaj de la aniversarea lui Lucescu. Apropo, materialul a fost preluat si de Pro TV Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo, Lorena canta mai bine decat cel putin jumatate dintre cei care participa la noi la preselectia pentru eurovision

    RăspundețiȘtergere
  4. Da nu vorbi la genereal daca ai spus-o vreau sa dai 12 nume din cei de aseara care cinta mai rau Lorena...Sa vedem ce "jurnalist" esti!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Zdubii!Bravo Sandu!Avem multe interese comune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune