Teren de fotbal pe acoperiș

Gazon natural pe acoperiș
Au inventat-o și pe asta turcii. Au construit un teren de fotbal pe acoperișul stației de purificare a apei din regiunea Lara (Antalia). Vă imaginați un teren de fotbal pe stația similară de la Botanica? Cred că jucătorii s-ar sufoca după primele 5 minute de alergare.
În Turcia, însă, nu s-a simțit nici un gram de miros urât. Și am fost acolo de câteva ori. Când a jucat Zimbru cu o echipă de adunături de prin ligile de amatori din Brazilia chiar era un vânt foarte puternic. Miros - zero. 
În schimb atunci când jocul se muta pe partea de teren în care mă aflam (stăteam pe margine, bineînțeles), imediat simțeam cum se clatină acoperișul. Senzație de parcă era un mic cutremur de pământ.

Comentarii

  1. Sandule am o intrebare la tine,asta e echipa ideala din partea mea:
    Cezar(Inter)-Maicon(Inter)-Vidic(MU)-Pique(Barcelona)-Bale(Tottenham)-Robben(Bayern)-Essien(Chelsea)-Xavi(Barcelona)-Messi(Barcelona)-Forlan(Atletico Madrid)-Ronaldu(Real).Ar mai fi loc si pentru Ramos(Real) si Pastore(Palermo), dar numai 11 jucatori pot juca.Iti scriu rar, dar stiu ca permanent imi raspunzi, Poti sa faci o echipa ideala, sa vad care sint jucatorii tai preferati.
    Successe si bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. ai nostri nu construiesc pe locul destinat stadionului .. de astfel de constructii nici nu poate fi vorba, mai intreaba-l odata pe cebanu ce se aude cu stadionul republican si unde vor juca echipele de gen costuleni, gagauzia.. si restul in noul an. bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. sandule si cu a jucat zimbru cu echipa cea de amamtori din brazilia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Poza e de la meciul Astrei ... cu Milsami daca nu ma insel. :)
    Cat despre ideea turcilor, bravo lor! Stiu astia sa scoata bani si din piatra seaca. :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune