Unde-i Crasnoșan?

3 săptămâni în Antalia e mult pentru fotbaliști, dar și pentru oficialii care au mers la cantonament alături de echipe. Dacă n-ar fi fost glume, ar fi fost mult mai greu. Vă spun mai jos despre câteva din bancurile care au luat naștere în serile lungi din hotelurile de pe litoralul mediteranean.
Jucători Milsami: hora mediteraneană
Dacia a selectat mult jucătorii, iar la final de cantonament s-a trezit cu doar 20 de fotbaliști în lot. ”În schimb avem cei mai buni 3 portari din Moldova: Matiughin, Moșneaga și Gaiduchevici”, se alinau conducătorii lupilor. O altă glumă bună a fost că Dacia va împrumuta jucători de la Zimbru. Sau poate de la Spartak Moscova, pentru că antrenorul rușilor, Karpin le-ar fi spus jucătorilor săi, după acel 1-1, că-i va trimite la Chișinău să învețe fotbal. 
Milsami a fost și ea ridiculizată de adversari. Astfel, cea mai tare glumă a fost cea cu arbitrii moldoveni, care au venit în număr record în Antalia ca s-o ajute pe Milsami să câștige măcar un meci. Culmea este că a doua zi, Milsami a pierdut cel mai categoric în cantonamentul din Antalia cu arbitri din Moldova!
O altă glumă bună a fost făcută de cineva dintre fotbaliști atunci când a fost întrebat dacă nu l-a văzut pe Chiseliov intrând în hotel. Jucătorul Daciei a răspuns: ”Păi n-a venit. S-a dus la aeroport să-l întâlnească pe Crasnoșan”. Acum pe bune: Ghenadie Crasnoșan n-a venit în Antalia alături de colegii săi. Nici aceștia nu știau care e motivul, pentru că, potrivit unui coleg de-al arbitrului, ar fi vorbit cu Crasnoșan în seara dinaintea plecării și acesta i-ar fi spus că își făcuse deja bagajul și era gata de drum. De ce Crasnoșan n-a mai ajuns la aeroport nimeni nu știe. 

Comentarii

  1. Cred ca cel mai de ris este Zimbru care a ajuns sa fie satelitul Daciei. Asa rusine nu s-a mai vazut. Asta este rezultatul lucrului lui Cecetov care va ramine in istorie ca cel mai prost conducator de echipa din toata istoria

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nimeni nu se intreaba cati sateliti sunt , de fapt?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacia a ajuns sa aiba mai multi sateliti decit Serif. Bravo lot! Sper ca Dacia sa cistige campionatul. Lupii cei mai buni!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt multi :)))) si de stanga si de dreapta
    Of, circ.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune