Vadim Caftanat: “A început preselecția jurnaliștilor ”comozi” pentru o anumită tabără fotbalistică”

Unul dintre cei mai buni și mai obiectivi jurnaliști din Moldova, Vadim Caftanat (foto) contestă atitudinea conducerii echipei Dacia pentru faptul că aceasta pune presiune pe mass media din Moldova. Vezi ce scrie pe saitul www.sports.md redactorul șef-adjunct al ziarului Sport Kurier:
”Personal am avut probleme la intrarea în stadionul Zimbru înaintea meciului SG Suruceni – Sheriff. Am fost verificat la sânge și am trecut cu greu de pază”, scrie Vadim Caftanat într-un comentariu la postarea lui Miroslav Primovici.
Vadim Caftanat continuă: ”Concluzia este una: a început o preselecție Nenormală a jurnaliștilor ”comozi” pentru o anumită tabără fotbalistică, care dorește să fie lideră și chiar, aș spune – stăpână în fotbalul moldovenesc... Faptul că a început eliminarea treptată a celor care nu se supun – nu am niciun dubiu... Personal, în calitate de jurnalist și amator al fotbalului, nu doresc ca în fotbal să fie instaurată dictatura, indiferent ce tabără reprezintă dictatorul. Sunt sigur că doar toleranța și răbdarea de a găsi numitor comun cu toate sursele mass media, va ajuta LPF să dezvolte fotbalul, dar nu să detroneze artificial un club și să urce pe ”Olimp” un alt club...
Vezi comentariul integral al lui Vadim Caftanat aici.

Comentarii

  1. Dergaba Sishkanov va ramine numai cu Moraru si cu Antoceanu. Presa va incepe razboiul si s-a zis cu liga lui si cu blaturile.
    Sandu scrie ceva despre demisia enigmatica a lui Cecetov. Ce dovezi mai trebuie de adus ca lumea sa inteleaga ca Zimbru a trecut sub Dacia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Zimbru a cistigat toate campionaturile cu blaturi si tot asa Seriff. acum a venit rindul lui Dacia numai ca Moraru o sa-l sfadeasca pe Siskanov cu toata presa

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Antoceanu e prost ca sa legat cu Sishanov. in afara de bani este si onoare, vad ca el nu are

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca intr-o postare mai veches Sandu zicea ca Sishkanov e un jj bekali al Moldovei, din pacate incepe sa semene din ce in ce mai mult :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-am trimis un mesaj pe yahoo. Intra te rog si citeste.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune