Arena urcă în tribune

Totul pentru voi. Uneori mai fac și gesturi aventuriste, cum a fost și acest concurs online de selectare a unui suporter, care să fie invitat la Arena Publika. Fără multe cuvinte vă spun sincer că mi-a plăcut această comunicare și mi-a fost un pic dificil să aleg învingătorul. Am avut și doi finaliști :). Iată câteva mesaje ale finaliștilor care mi-au atras atenția:
Adi Garaba spunea...
Daca sa ne bazam pe steriotipurile actuale am putea spune ca campionatul RM la fotbal este "made in China", adica amatoricesc si neprofesionist la toate nivelurile (poate mai putin la FC Sheriff si la ambitiile supraevoluate ale celorlalte echipe): nivel organizational (4 terenuri "bune", restul mocirla; 4-5 echipe cu bugetele asigurate de catre patroni, restul in voia soartei s.a.m.d), marketing (nu se vor scoate niciodata bani din fotbalul moldovenesc daca nu se schimba ceva), jocul din teren (bun de adormit copii), presa sportiva despre subiect (doar statistica "goala" si mai mult nimic), copii si juniori (fara regimuri sportive si alimentare, fara antrenamente regulate, fara antrenori de calitate...FARA INVESTITII, desigur aici nu se refera Zimbru si Sheriff).
P.S. Un argument atenuant ar fi acela ca la noi toata Moldova e "made in China".
Gradinaru Eugen spunea...
Gluma lui Chiseliov ca au cedat meciul pentru cupa, e o demonstratie de blat curat, chiar daca au incercat prin conferinta sa dezminte ca nu a fost blat. Trebuie sa intelegem ca avem in tara blaturi in care sunt implicate nu numai cluburile de fotbal prin persoana patronilor, dar sunt si companiile de pariuri, pe alocuri sunt doar jucatorii, in alte locuri si arbitrii.
Adi Garaba spunea...
Liga in formatul care se doreste de catre Adlan S. si compania nu va aduce nimik nou pentru echipele si campionatul nostru. Aceste functii le poate indeplini si FMF daca organizaeaza un departament exclusiv pentru desfasurarea Camp. Moldovei. LPF trebuia sa contina profesionisti in primul rind in Management si Marketing, dar nu sa fie o jucarica in miinile a citiva patroni de club.
Gradinaru Eugen spunea...
Oamenii nu pot accepta critica sau o alta parere, ex. lui Chiseliov. Altii investesc resurse in PR clubului si vor sa faca sa fie fotbalul comercial, fiindca in ultima instanta asta e scopul. De fapt, o sa fim martorii inca la multe experimente, pina va fi creat un mecanism eficient dintre cluburi si MassMedia.

Așadar, eu l-am ales pe Adi Garaba. Nu-l cunosc, vă spun din start. De asta, dragă Adi, te rog să-mi scrii un mesaj cu adresa ta de mail, ca să vedem cum putem comunica înainte de emisiune. Baftă tuturor și sper ca acesta să fie abia un început.

Comentarii

  1. Salut Sandule!!!

    Desigur ma simt flatat ca gindurile mele au fost auzite de catre cineva, dar probabil as refuza invitatia ta. Motivul??? Nu sint o persoana publika si nu cred ca in fata camerilor de luat vederi ma voi simti in largul meu.

    P.S. Probabil am nevoie sa mai analizez aceasta propunere (dar sint constient ca tu nu ai timpul necesar), si chiar daca refuz sper sa raminem "prieteni".

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo mailul meu este geril@inbox.ru, mai inainte tiam trimis eu niste fotografii cu Pavel Ciobanu.

    RăspundețiȘtergere
  3. sandule... condoleantele mele... :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. da eu zic ca daca Adi nu vrea sa vina ar trebui sa il inviti pe Eugen, poate vrea el, daca oricum zici ca ti-au placut amindoi, eu cred ca si Euge a facut fata ieri

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt pentru, pen ultimul anonim, Misha Shumaher

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.dolcetv.ro/#/tv/index/index/station/96

    RăspundețiȘtergere
  7. champions league in format hd, pe tvr hd!
    http://www.dolcetv.ro/#/tv/index/index/station/96

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune