Au rămas două

Câteva cuvinte despre derbyul de azi, Milsami - Sheriff.
foto: www.fc-sheriff.com
În primul rând meciul s-a jucat pe bune. Chiar dacă patronul Olimpiei, prezent în tribune, a făcut aluzie la blat :). 
În al doilea rând, arbitrul Dedeniov a scăpat jocul din mâini. Apropo, comparație perfectă: vă mai amintiți memorabila partidă Olimpia - Milsami condusă de Crasnoșan? Cam așa prestație a avut azi Dedeniov, numai că de această dată Milsami e în rol de victimă. Eu zic că Dedeniov a greșit mult, dar fără intenție. Pur și simplu asta e valoarea lui.
Despre Sheriff: lipsă totală de fair-play la faza din care a ieșit al doilea galben pentru Ademar și implicit eliminarea. Nu-l apăr pe Ademar. Eu i-aș da o amendă groasă. Dar jucătorii tiraspoleni au fost penibili că au refuzat să întoarcă balonul, degajat de Moraru tocmai pentru ca un jucător al Sheriffului să primească îngrijiri.
Despre joc: puțin fotbal. Sheriff a dominat net. De fapt, tiraspolenii au arătat că ei rămân șefii în campionat, chiar dacă deocamdată sunt pe locul 2. Mi-a plăcut jocul echipei. Aceeași posesie îndelungată, un pic mai multe un-doiuri în preajma careului advers, apărare beton. Pe scurt, după primele 4 etape, Sheriff mi se pare a fi cea mai bună echipă a campionatului.

Comentarii

  1. Foarte obiectiv. Vad ca nici cei care te preseaza pe aici nu au ce zice. Te-am vazut azi la meci alaturi de Moraru si Chisilev. Nu mai inteleg nimic sincer. Nu vreau explicatie de la tine, nu te gindi ca iti cer sa explici ceva. Sint curios sa stiu care sint relatiile tale personale cu Siskanov si Chisilev?
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo dupa meciul olimpia-dacia chisiliov a declarat ca olimpia a pierdut intetionat meciul.

    RăspundețiȘtergere
  3. sergiu grecea ,eu am inteles ca el spunea vorbele estea in prikol

    RăspundețiȘtergere
  4. din cauza la asa arbitri sufera fotbalul nostru!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie să vă reamintesc acum cine este Sheriff. Eu cred că am jucat bine până la eliminarea lui Ademar. Nu se știe cum se încheia meciul dacă nu era acea eliminare. Să nu uităm că jucătorul nostru a fost provocat de lipsa de fair-play a tiraspolenilor, care n-au întors mingea și au continuat jocul, deși normal era să ne dea nouă balonul. Plus reacția anormală a arbitrului asistent, care trebuia să țină cont de toate aceste aspecte, mai ales că el s-a aflat alături atunci când Moraru a degajat intenționat balonul ca jucătorul Sheriffului să primească îngrijiri.Si inka ceva Fc Milsami e cea mai tare!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune