Cazul Mamah. Vezi toate actele!

Dacia este foarte aproape de a fi depunctată. Cel puțin așa ar fi normal, dacă și la noi în țară s-ar respecta Legea și Regulamentele.
Miroslav Primovici a publicat astăzi la el pe blog dovezile că jucătorul Daciei,  Abdul-Gafar Mamah nu avea toate actele în regulă și respectiv nu avea cum să joace în 2 meciuri de campionat. Vezi AICI toate detaliile și documentele.  
P.S. Responsabil de legitimarea jucătorilor la Dacia este Vitalie Grosu. Anume el l-a legitimat la Federație pe Mamah, fără ca acesta să aibă toate actele în regulă. 

Comentarii

  1. Asteptam decizia finala de la FMF. Cei de la Dacia declara ca nu e nevoie sa ai aprobarea totala de la Biroul de Migratie, da e destul sa depui dosarul spre obtinerea permisul de sedere, iar intre timp jucatorul poate sa joace. O astfel de decizie a fost aprobata la ultima adunare extraordinara a FMF. Oare cei de la Sheriff nu au stiut de modificarea asta? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. - Правда ли, что на последнем заседании Исполкома ФМФ было принято решение, о том, что для заявки легионеров достаточно предоставить в ФМФ документ о том, что подано заявление в Бюро Миграции о предоставлении разрешения на работу?
    - Да.
    - Почему тогда появились слухи о возможном снятии очков с "Дачии"?
    - Я не знаю, какие цели у них, что они этим хотят доказать. Я не знаю. Мы соберем всю информацию и потом я вам смогу сказать более конкретно.
    - То есть Мамах в этих матчах играл на законных основаниях?
    - Он был заявлен Федерацией футбола Молдовы с правом играть.
    - Это означает, что регламент ФМФ не нарушался?
    - Нет, не нарушался.

    Primovici a facut un articol la comanda si voi toti l-ati urmat

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Postolachi: Ce a prezentat Dacia in ziua de 8 martie, cind s-a inchis perioada de transfer (ce hortie de la Migratiune), daca actele au fost depuse pe 15 martie. Pot doar sa presupun. Hirtia semana cu o bancnota....

    RăspundețiȘtergere
  4. Da intersant:citi fodbalisti din stinga nistrului au permisul de a munci pe teritoriul RM?A RM si nu a PMR.Permise obtinute de la organele de administratie ale RM.FMF se afla in republica moldova,deci sub jurisdictia RM,campionatul de fodbal la fel este al RM.POATI MA LAMURESTI CINEVA CI FEL DI BARDAC PI II AICI PI LA NOI).Domnu Primovici poate dumneavoasra?da nu azi,di la o luni c aici ii mari bardac.Da daca serios,in citeva cuvinte --FUDBOL MOLDOVINESC S GATA)).Asteptam sa se formeze LPF sau LNF si poate o sa se schimbe macar ceva in organizarea fodbalului moldovenesc,pina atunci "deamu cum esti asa-i"...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca ne mai ghindim si la aceea ca PMR(asa zisa Republica Moldoveneasca Nistreana) e o unitate administrativa teritoriala(daca asa se poate spune) nerecunoscuta de RM,atunci toti cei care au permisul de munca obtinut de la organele administrative ale PMR lucreaza ilegal pe teritoriul RM,inclusiv si fodbalistii,sefii lor si alte persoane.Asa ca daca adunam tot RAHATUL,inputim multa lume.Pe de alta parte scandalurile tot atrag atentia,macar asa ne facem si noi observati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu o sa le ea puncte lui dacia, la noi intara legea nu e afecteaza pe acei cu bani

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune