De ce a ratat Frunză transferul la Astra

Viorel Frunză a marcat un gol și a dat o pasă de gol în victoria echipei Neman Grodno, 2-0 în fața grupării Naftan. După acest rezultat, Frunză și echipa sa s-au calificat în semifinalele Cupei Belarusului.
Cum a ajuns Frunză în Belarus și alte detalii interesante găsiți aici, într-un interviu dat de internaționalul moldovean pentru presa din țara lui Lukașenko. Eu vreau să vă spun altceva și anume din ce cauză Astra Ploiești a refuzat să înregistreze la Ligă contractul care deja era semnat cu atacantul moldovean. Vă mai amintiți de acest caz?
Scurt: De vină a fost soția lui Marius Croitoru, jucător și el la Astra, și ”din întâmplare” finul de cununie a lui Florin Prunea, directorul sportiv al clubului ploieștean. Soția lui Croitoru l-a rugat pe nașul său, Florin Prunea, să renunțe la Frunză din cauză că ea nu agrea prietenia dintre soțul său și internaționalul moldovean. Și asta după ce acum un an, Frunză a pus condiții în Kazahstan înainte de a semna cu Atyrau ca cei de acolo să-l ia neapărat și pe Croitoru, condiție pe care kazahii au acceptat-o. Într-un fel Frunză i-a asigurat transferul lui Croitoru în Kazahstan și implicit i-a adus acestuia contractul de 100 de mii de dolari pentru un an. Care a fost ”mulțumescul” familiei Croitoru deja știți.

Comentarii

  1. Viorel este cel mai bun atacant din toata istoria Moldovei. Bravo Viorel!

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim tu esti mai bun dupa comentariul tau :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda ... si asta in conditiile in care noua la ora actuala ne lipseste un atacant! Cat poate sa conteze nevasta in astfel de "manevre".

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe cine interesază bîrfele estia, domnu ziarist? Faci reklama la cleentu lu P. Efros? Sau Astra i+o tras şi amu tu cu Efros zvîrliţi cu gunoi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cine intereseaza parerea ta, domnu anonim? Nimeni nu te obliga sa intri pe blog daca nu-ti place ce-i scris aici. E simplu: nu mai intra pe blog!
    Dar tu se vede ca esti moldovean din talpa: sa moara capra vecinului. Frunza, daca ne uitam la statistica este intr-adevar cel mai bun atacant moldovean din ultimii 5 ani! Este de-al nostru. In plus, este si un baiat de caracter, ceea ce nu pot sa spun despre cineva care n-are curajul sa se prezinte. Doar tu stii cu cine vorbesti, nu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune