De ce turbă presa că Meme a rămas la Steaua

foto: prosport.ro
Gazeta Sporturilor este un model de ziar sportiv până în momentul în care începe să se răzbune pe cineva. De data aceasta a ajuns rândul lui Mihai Stoica să fie murdărit de jurnaliștii lui Voiculescu pentru faptul că Meme NU colaborează cu ei, dar cu Digi Sport. 
Povestesc unii care acum ceva timp îl huleau pe Piți și îi cereau demisia, vorbind despre Stoica la superlativ, iar acum invers, dau din cap la tâmpeniile lui Pițurcă și îl acuză pe Meme. Dar pentru ce îl acuză? Pentru faptul că acesta nu a plecat de la Steaua, de parcă era obligat să plece. 
Prezentatorii modești de la GSP TV nu mai au argumente și o iau razna, afirmând că oamenii nu au cum să se împace dacă s-au certat. Ce prostii sunt astea? Cum adică, dacă te cerți cu cineva înseamnă că rămâi dușman pe viață? 
Meme a exagerat în câteva rânduri, adevărat. Cu mottoul de pe blog, dar și cu acele declarații că nu va mai colabora niciodată cu Gigi. Dar este oare Meme singurul român care, la nervi, exagerează lucrurile? Nu. Mai degrabă invers: majoritatea românilor sunt așa. Și atunci care-i problema? De ce vuiește presa de peste Prut? 

Comentarii

  1. pentru ca daca ar tacea, nu s-ar mai vorbi de MM...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-i aceia "Meme"? Care sînt tâmpeniile lui Piţurcă? Matincă cauţi otmazcă pentru Stoica. Degeaba te stărui. Dacă nu se ţine de cuvînt nui bărbat. Nu lo pus nime să pue conditie la patron ca daca va fi antrenor Cîrţu el se duce. GSP spune adebărul. Daca te cerţi în bar poţi să te împaci cînd vrei, da cînd te cerţi la televizor şi te vede toata Romania şi pe urmă te răzgîndeşti nui frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. sandu, calincov a semnat cu rapid ghidighici,dar din vara va juca la AEK ATENA,vei scri vreu articol despre asta,sau o sa ei vreu interviu de de la calincov?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sergiu, daca va fi ceva interesant voi scrie. Eu deocamdata nu am niciun detaliu despre faptul ca Denis va juca din vara la AEK

    RăspundețiȘtergere
  5. presa puerila; ar trebui sa dea din coada ca Patroclele Lizucai; Meme la Steaua = mult mai multe subiecte de scandal, adica de tocsoaie la gesepetv !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam ai dreptate! Televiziunile de sport fiind o adevărată industrie peste Prut rivalităţile ajung să-şi facă efectul. Criticile GSP tv & Antenele la adresa lu Mihai Stoica sînt o consecinţă a acestei concurenţe. Ai observat bine! Cum se spune: Interesul poartă fesul. . . Păcat că are de suferit Steaua în cazul de faţă.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune