Echipele momentului

foto: sports.md
Mă impresionează jocul Rapidului. Cred că după Sheriff au cel mai bun joc din campionat. Am vazut meciul cu Zimbru, am văzut azi meciul cu Academia. Rapid este azi cea mai frumoasă echipă din Divizia Națională. Dacă nu erau atâtea schimbări de antrenor la Ghidighici, Rapidul se bătea azi pentru locul 3 sau poate și mai mult. Oricum, șanse încă mai sunt chiar și pentru un loc de cupele europene.
Nistru Otaci a realizat a doua surpriză consecutivă. După ce în etapa trecută au scos un egal cu lidera, azi Nistru a făcut-o și mai lată, reușind să bată Milsami în deplasare. Cu o apărare masivă, dar cu un contra-atac fulgerător. Cu 4 jucători de rezervă și cu Popescu în rol de antrenor principal, secund, director sportiv, doctor și maseur, Nistru reușește imposibilul: arbitrează locurile pentru cupele europene și chiar titlul. Uluitor și impresionant!

Comentarii

  1. De la Andrian G . Sandu urmaresc si eu Rapidul imi place mult stilul echipei, cred ca este datorat la unii jucatori care au trecut scoala Zimbru si care nu demult erau printre cei mai promitatori jucatori din MD, ex. Manaliu, Frantuz, Levandovschii, insa din pacate poate din cauza politicii proaste pe care o duce Zimbru, sau din cauza insasi a jucatorilor care la un moment dat au crezut ca sunt stele au ajuns sa joace la nivelul care sunt acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrian, nu cred ca se datoreaza celor enumerati de tine. De exemplu azi a jucat doar Manoliu dintre cei numiti de tine. E meritul intregii echipe

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune