Gheorghe Corpacean și Ivan Goncearuc vin azi la Arena

Impresarul FIFA, Gheorghe Corpacean și directorul executiv Radio Sport, Ivan Goncearuc sunt invitații de azi la Arena Publika, de la ora 22.10, la Publika TV.
Emisiunea de azi va fi împărțită în 2 părți: prima dedicată etapei a 27-a a Diviziei Naționale de fotbal, cu imagini de la toate meciurile plus comentariile celor implicați. Vom avea mai multe intervenții în direct prin telefon. Analizăm surprizele furnizate de Nistru Otaci și rezultatele modeste înregistrate de una dintre candidatele la titlu, Milsami Orhei. Partea a doua a programului se va axa pe proiectul de buget înaintat de Guvern spre aprobarea Parlamentului. Vom intra în direct cu un oficial al MTS și cu un reprezentant al Federațiilor. E mult sau e puțin 54,2 milioane de lei pentru un an preolimpic? Aflăm diseară, la Arena.
Dacă aveți întrebări, le puteți lăsa în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Sandu asteptam de la tine sa ne spui ce se intimpla cu Milsami? Din ce motive Stoica nu foloseste jucatorii care au dat randament in toamna si alaturi de care a ajuns pe locul 2? Oare cei din staful de antrenori nu vad ca Girla este vai si amar de dinsul? Sau Roman aista - cloun? Cucovei nu a dat nici un pas precis de 5 meciuri. Te rog sa vorbesti cu cineva de la Milsami.
    Multumesc

    Viorel, fan Milsami si a emisiunii Arena cu Sandu Grecu

    RăspundețiȘtergere
  2. Milsami daca va juca asa mai departe ajunge pe locul 7

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare pentru Jora -
    ce jucatori a tranwferat in aceasta iarna?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu Jora nui de la Tataresti , Straseni?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu te rog o intrebare de la Andrian Gavrisov pentru agentul Gheorghe Corpacean. Avem in RM jucatori care ar fi gata sa evolueze pentru cluburile din elita celor 5? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la buget - Filat i-a recomandat in sedinta MTS sa caute bani in colaborarea public-privat. E clar, statul nu va da bani. Intrebarea logica este adresata tie Sandu si celorlalti - este posibila o astfel de colaborare pe final de pregatiri, in situatie de incertitudine economica? Sunt macar careva exemple de succes in acest domeniu? Cu 20-50 mii euro, cazuti din pod prin miracol, poti sa pregatesti un sportiv de performanta? Sint politicienii responsabili in aceste conditii ori se joaca de-a tara in bunghi?
    Parerea mea umila nu poate fi afisata pe blogul tau, ``multumirea`` mea nu poate fi exprimata in cuvinte pe care sa le plasez aici. Stim ca sintem saraci, stim de ce, stim ca trebuie sa iesim din saracie, dar ne permitem luxu sa fim prostiti de fiecare data.
    Hai Moldova!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ultimul anonim:
    Imi pare rau ca nu ai semnat postarea. Daca ai o parere si vad ca o ai, chiar una critica si constructiva, te rog sa-mi scrii, cu numele tau, un material si sa mi-l trimiti pe mail. Promit sa-l public pe blog fara nicio problema.
    adresa mea de mail: alexandru.grecu@publika.md

    RăspundețiȘtergere
  8. sandu ce parere ai despre meciul dintre sheriff - gagauzia,am citi ca sheriff a folosit 9 stranieri si a incalcat regulamentul divizii nationale,si iar treb sa ii puna pierdere 3-0,vei vorbi despre asta la emisiune?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sergiu, n-am fost la meci si nu am vazut meciul nici la TV. E greu de spus doar dupa live text-ul de pe saitul clubului. Putea sa fie o eroare simpla. Nu voi vorbi despre asta pentru ca nu am probe video.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună, Sandu! Aş dori să-mi exprim înalta apreciere faţă de tot ce faci, respectul uriaş faţă de stilul unic şi superb de abordare şi interpetare a evenimentelor de pe mapamondul fotbalistic. Am o întrebare-propunere: ai avea în tine tupeul de a organiza un concurs, al cărui premiu ar fi o participare la emisunea Arena Publika? Mersi mult şi o zi reuşită care să se încununeze cu o emisiune pe măsură. La revedere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut Alexandru.
    Multumesc pentru apreciere. Imi place ideea ta. Nu e vorba de tupeu. Chiar mi+ar place sa fac asa un concurs. Vino cu o propunere si incepem chiar de saptamana care vine.

    RăspundețiȘtergere
  12. De la Andrian G . Sandu as vrea sal vad invitat al emisiunei tale pe presedintele federatiei Pavel Ciobanu, cred ca ar fi o emisiune cu destule intrebari catre dinsul !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Adrian, Pavel Ciobanu a fost acum 3 saptamani. Gasesti emisiunea pe saitul www.publika.md sau aici, pe blog,
    http://sandugrecu.blogspot.com/2011/02/pavel-ciobanu-despre-liga-echipa.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Care sunt premiile baneshti oferite de FMF echipelor de pe primele 3 locuri clasate la finalulu sezonului

    RăspundețiȘtergere
  15. ce au jucat rapid numai faze fixe,nimik, academia ia dominat dar nu a marcat,da a cistigat rapid,dar nici de cum nu iau dominat pe academiea

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune