Milsami decide unde merge titlul

foto: sports.md
Milsami este echipa care poate readuce titlul la Chișinău după o pauză de 10 ani. Sâmbătă, Milsami joacă la Tiraspol derbyul cu Sheriff și în cazul în care echipa din Orhei ar reuși un rezultat pozitiv, titlul ar ajunge practic la Dacia, care are cel mai favorabil traseu dintre cele 3. 
De ce ar fi interesat Milsami să ia puncte Sheriffului? În primul rând pentru că se luptă pentru un loc de cupele europene, obiectiv care nu mai pare atât de simplu după startul slab de retur. În al doilea rând pentru că vrea să demonstreze că joacă corect și are valoare, Sheriff fiind singura echipă de la care Milsami n-a luat puncte în acest sezon. Trei: în cazul în care ar stopa Sherifful, fie și cu un egal, Dacia ar reveni pe primul loc și ar continua să adune puncte și să joace la maxim, inclusiv și împotriva contracandidatelor lui Milsami la un loc de cupele europene, Olimpia, Zimbru și Iskra. Patru: ca să stingă focul războiului și să instaleze pacea între Milsami și Dacia, care nu se înghit încă din toamnă, când au plecat în vacanță de pe primele două poziții în clasament. 
Va reuși oare Milsami să oprească Sherifful? Eu zic că da. Este doar un pronostic bazat pe cele 4 motive din care echipa orheiană este nevoită să nu piardă. După asta, doar o minune o mai poate opri pe Dacia din drumul spre titlu. Deși, în fotbal se pot întâmpla și minuni.

Comentarii

  1. Buna Sandu! Defapt nu e nici o ura din partea Milsami fata de dacia, doar mila. De ce: Primul meci din acest sezon, dacia cantesta arbitrajul public, greseli in abele parti, arbitru a dresit meseria, plus la acel meci, unii din fani a daciei direct in nas aratu fuck, spectatorilor Orheeni "Cine cauta o gaseste". Meciul doi, brigada de arbitri a lui sorochin, lucru demult stiut, arbitru sherifului, anuleaza golul, apropo Milsami nu face soow din aceasta, plus ese la rampa si chisileov din banii lui sishanov. Mine sper ca Milsami sa bata sheriful, nu e nici Real nici Barselona, pe ei se poate de batut si 0-3 tot depinde de moral. FOOOORZAAAAAAAAAAAAAA MIIIIIILSAMIIIIIIIIIIIIII!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune