Miroslav Primovici și-a relansat blogul

Dacă sunteți amator de fotbal, probabil ați observat că blogul lui Miroslav Primovici de pe saitul sports.md a dispărut. De fapt, el n u a dispărut, ci pur și simplu a fost scos de pe prima pagină și băgat undeva unde nu-l mai găsește nimeni. Motivul? A criticat echipele Sfântul Gheorghe Suruceni și CF Gagauziya, iar un patron de la un alt club din Divizia Națională, partener al saitului respectiv, a cerut în mod expres excluderea blogului de pe sait. Interesant, nu? 
În consecință, Miroslav Primovici a decis să revină la blogul vechi, www.primovici.blogspot.com, unde, de altfel, a și postat ultimul editorial care a stat doar o jumătate de zi pe sports.md, intitulat sugestiv Должники.
De azi puteți intra pe blogul lui Miroslav direct de aici, de pe blogul meu. Îl găsiți în Blogroll sau mai bine zis la capitolul CITESC.
Revenind la ”tovărășia” dintre unele cluburi din Divizia Națională, și aici mă refer la șaika celor 5, vreau să le transmit că într-o zi se vor trezi cu toată presa împotriva lor. Iar asta va fi consecința comportamentului lor în raport cu mass-media, cenzura pe care o impun prin minciună și presiune acești indivizi, care s-au trezit peste noapte persoane publice, culmea, create uneori artificial de aceeași mass-media.

Comentarii

  1. sandule, da ce i-a facut sa impuna cenzura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cenzura apare in momentul in care trebuie sa ascunzi ceva sau atunci cand nu vrei ca lumea sa stie adevarul. In cazul nostru 50% este altceva: pur si simplu la oameni li s-a urcat vedetismul la cap

    RăspundețiȘtergere
  3. da care sunt acelea 5 echipe

    RăspundețiȘtergere
  4. tot ii bine si frumos numai sa mai fi fost blogul lui si intr-o limba din cele 13 sau 14 legalizate in africa de sud era mai interesant, nu mai zic de limba romana. pentru 2 kakaciosi care nu stiu limba de stat trebuie sa-i linga in cur toti ceilalti in limba lor. cu asta cred nu am sa ma incordez sa-l citesc chiar de ar scrie lucruri interesante.
    referitor la presa care se va intoarce cu spatele la cluburile din shaika mentionata de sandu, atunci eu cred ca voi sunteti mult prea lenosi, incercati sa sapati incercati sa va impuneti cautati, asteptati cind ies baietii de la antrenament , rupeti-le cite o declaratie, filmatiii prin timpul liber.. acele vor fi stiri nu sa stati cu bucile pe scaun la caldut cu ochii in lacrimi ca cluburile nu va dau voie sa faceti treaba, incercati mai schimbati ceva in stirile voastre monotone ca lumea sa saturat de ele..

    RăspundețiȘtergere
  5. Vano, ce tine de stiri ai perfecta dreptate.
    Cat despre blogul lui Mira, intra si citeste, el scrie perfect in 2 limbi

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei de la Sports au pus la loc blogul lui Miroslav, desi ieri l-am cautat destul pina sa-l gasesc. Ce incearca sa ne spuna asta? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eugen, n-ai observat un lucru IMPORTANT: lipseste ultimul material, cel care a dus la disparitia initiala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune