Război la Arena. Vezi video

Comentarii

  1. Sandu Grecu in timpul emisiei directe scrie mesaje pe situri de vorbaraie ... in timpul in care invitatul explica ... klass!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Nu este adevarat!
    Ii scriam producatorului ce imagini sa bage in ferestre.
    Prima data i-am scris sa scoata pozele cu terenul din Suruceni si sa bage imagini de la meciul Suruceni-Gagauzia, iar a doua oara i-am spus sa bage imagini cu nationala Moldovei, ca sa nu stau eu pe ecran.

    Daca eram telespectator gandeam si eu la fel :)))
    De asta si am explicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. anonim, daca crezi ca ai asa multi neuroni de ce nu belesti ochii la ora cind aceste mesaje au fost scrise si nu f... capu

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, mi-a fost greu sa-l privesc pe Renita, care a ajuns intr-o situatie stupida. Scuze, Valeriu, ca ne cunoastem, dar consider ca ti-ai pierdut mult din demnitate. Mai bine pierzi cu cineva destept, deciat sa cistigi cu Moraru!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. PRIMOVICI CINE E ACEST PERSONAJ ?DE DEMNITATE TU VORBESTI ,CARE ESTI DOAR O TELECOMANDA IN EMISIUNILE LU GRECU SI VA FACETI INTERESUL IMPREUNA .MACAR RENITA SPUNE CE GANDESTE DAR TU CE SPUNE GRECU.

    RăspundețiȘtergere
  6. oare de ce te tii asa tare..nu inteleg...defapt nu faci nimik decit sa scrii pe blog si sa critici pe altii...sorry dar nu stimez asa CIUDICI CA TINE...MAI ESI PE TEREN SI MAI LUCREAZA CA REPORTER

    RăspundețiȘtergere
  7. Tinere, anonim sau cum vrei sa fii,
    esti dus in eroare sau dezinformezi lumea.
    eu fac orice munca se cere. ultima data am fost nu doar reporter, dar si cameraman. S-a intamplat in Antalia, unde am fost alaturi de echipele moldovenesti in cantonament.
    Dar daca esti vreun coleg mai tinar si invidios, poftim in locul meu, sa te vad cum te descurci.
    Apropo, eu am facut aproape 13 ani munca de reporter. Mai sunt de astia la noi? eu nu cunosc. in schimb critici care n-au facut niciun fel de munca avem cat duce trenul. sau de astia care s-au trezit jurnalisti peste noapte. nu au niciun an in presa, dar deja le stiu pe toate

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune