Revine Antena 1 și Prima TV

Euro TV l-a cooptat pe Sergiu Carauș (foto), unul dintre cei mai buni cronicari sportivi din Moldova. Sergiu va prezenta știrile din sport în fiecare seară, după ce tot el le va pregăti în timpul zilei. Noul format Euro TV este programat să ia startul la începutul săptămânii viitoare.
În altă ordine de idei, Euro TV, pe lângă programele de autor și știri locale, va retransmite postul românesc de televiziune Antena 1. Un alt canal care aparține patronului Valiexchimp”, Valentin Bodisteanu, Alt TV va emite programele unui alt post TV din România, Prima. Astfel, cele două televiziuni de peste Prut, Antena și Prima TV revin în Moldova, după ce au fost retrase din motive politice. 
Pentru amatorii de fotbal este bine că reapare Antena 1, deoarece acest post dă live unul dintre cele mai importante meciuri de fotbal din fiecare etapă a Ligii I românești. 

Comentarii

  1. antena 1 da pina in vara... dupa care nu se stie dak vor fi tot ei, sau nu...
    abea acum incepe licitatia pt anii urmatori in Romania ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ei da ce sa va spun...e simpatik, da, se pricepe la fotbal...dar e depatre de a avea o dictie perfecta si carisma la publik...ce sa zic ? sa dus timofti si vine alt bilbiit"))) ei da la noi ka la nime...asa ca succes la nik publik

    RăspundețiȘtergere
  3. Succese...are asta un zimbet parca este o lalica...o lalica la televiziune...sa infloresti mai...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune