duminică, 6 martie 2011

Sergiu Cleșcenco, Valeriu Reniță și Victor Daghi vin azi la Arena

Contrar aparențelor și declarațiilor politicoase, un grup de cluburi au început războiul împotriva Federației. Sau poate invers, Federația a început războiul împotriva cluburilor, care vor autonomie. Asta vom afla astăzi la Arena, de la ora 22.10, la Publika TV. Valeriu Reniță, reprezentantul cluburilor și patronul echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, contra lui Victor Daghi, reprezentantul Federației, ofițer de presă FMF. Cei doi vor fi arbitrați de Sergiu Cleșcenco (foto), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Moldovei, selecționer al naționalelor de juniori.
Vom intra în direct și cu alți experți din lumea fotbalului. Unul dintre ei va fi chiar selecționerul Gabi Balint, care a venit la Chișinău special pentru a urmări meciurile etapei de azi. Voi asculta cu atenție toate opiniile, dar concluziile le voi face luni, aici, pe blog. 
Dacă aveți sugestii, păreri sau întrebări pentru invitați, vă rog nu ezitați să le lăsați aici, în ”comentarii”.

7 comentarii:

 1. Pentru Cleshenco, nu va este rusine sa aveti asa rezultate slabe la selectionata?

  RăspundețiȘtergere
 2. Salutare Sandule! Intrebare pentru domnul Daghi, care este pedeapsa brigazii de arbitrii a domnului Sorochin, dumnealui anulind golul perfect valabil marcat de Milsami in poarta Daciei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am inteles ca la Vadul lui Voda azi fanii Milsami si Zimbru au participat o bataie de pomina!!!Ceva mai multe detalii in emisiune vrem!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dizordinea in DN a RM o face sishanov el trebu pus la puscarie, cine se leaga cu el sunt niste magari

  RăspundețiȘtergere
 5. Sandule, ceva comentarii fata de umilinta Stelei?

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut Sandu! Am o intrebare pentru domnul Victor Daghi.Ce credeti despre meciul Dacia-Olimpia?A fost totusi blat?

  RăspundețiȘtergere