Sondaje de prost gust


Cine e jucătorul din imagine? Răspunde în ”comentarii”.

În opinia cluburilor implicate sunt niște sondaje de prost gust. Le vedeți în partea dreaptă a postării. Vă invit totuși să votați. Chiar dacă datele unui sondaj nu reprezintă o dovadă. UEFA știe mai multe.
M-a întrebat un prieten din Azerbaidjan aseară ce se întâmplă la noi? Unde-i Franțuz, ce face Calincov - jucători pe care i-a urmărit iarna asta în Turcia. Cum să-i explic că nu știu de ce n-a jucat Franțuz cu Zimbru, iar de Calincov chiar nu mai știu nimic. Dacă aveți informații, sunați, sau lăsați mesaje.
Urmează cea mai plictisitoare etapă din campionat, după care vulcanul dintre primele 2 clasate. Atunci se va vedea cine merită titlul.

Comentarii

  1. Kalincov, cine sa mai fie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrian G . Sandu pentru domnul Renita expresia (nu am avut nici o trauma inregistrata) cu asa replica imi face impresia ca este o persoana departe de fotbal, el asteapta sa moara cineva pe asa gazon ear apoi terenul sa fie suspendat. Eu apreciez ca acesti oameni isi cheltuie banii proprii pentru fotbalul moldovenesc, dar dumnealui nici asa expresii nu trebuie sa exprime. Federatia a facut corect ca a suspendat terenul insa ar trebui sa-i ofere clubului o alternativa a altui teren.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar este Anatol Doros :)))
    Am descoperit poza de ceva timp, dar am regasit-o recent salvata intr-o mapa cu poze. Haioasa poza!
    Valderama al Moldovei! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Kalincov e la RAPID Chisinau

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune