Spiridon va elimina Barcelona!

Spiridon joacă cu Barcelona în sferturile Champions League! N-am apucat ieri să postez, dar iată ce am vrut să spun: Șahtar va elimina Barcelona! De fapt am vrut să spun că din cele 7 echipe care au ajuns în sferturi, 4 ar fi eliminat Barca din Ligă: Real Madrid, Manchester United, Chelsea și, desigur, Șahtar Donețk.
Mă bucur foarte mult că Șahtarul moldoveanului Spiridon a picat anume cu Barcelona, pentru că astfel mitul despre cea mai mare echipă din istorie se va stinge. 
Despre alte 2 dueluri din sferturile Ligii nu sunt prea multe de spus. Real Madrid cred că va trece lejer de Tottenham, iar Inter va elimina o altă reprezentantă a Germaniei, Schake 04. 
Fără dubii, capul de afiș al etapei îl constituie derbyul britanic Chelsea - Manchester United. Un super-duel, demn de o finală de Champions League. Aștept cu mare interes această confruntare și îmi este foarte dificil să prevăd învingătoarea: 50 la 50. 
Aștept în ”comentarii” previziunile voastre.

Comentarii

  1. Un pic cam subiectiva declaratia ta, Sandu :) Nu ai adus argumente. Barcelona nu este AS Roma, pe care de altfel au invinso cu noroc in tur(am privit meciul, un gol din deviere, alt gol din prostia lui Riise) Daca realizau cei de la Roma jumatate din ocaziile create, nu mai cishtiga Shacktar in deplasare, shi respectiv, era o alta abordare de catre romanisti a meciului retur, in plus Roma era intr-o forma dezastruasa la moment.
    Vom trai si vom vedea :).
    P.S. Nu sunt fan al Barcelonei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Barcelona a avut mereu mari probleme cu noi şi au avut nevoie de un ajutor substanţial din partea arbitrilor ca să cîştige. Acum nu se mai vrea să ajungă în finală două echipe de aceeaşi natură. Pentru noi, pentru echipele din est, e o permanentă bătălie să scoatem capul afară şi să demonstrăm că jucăm un fotbal de calitate.”
    Mircea Lucescu

    RăspundețiȘtergere
  3. TOTENHAM va ingenunchia Real glamour!
    Nici o sansa in fata celor din Londra.
    Madridul se va opri in 1/4 finala.In semifanal joaca cei mai buni,asta nu se refera la Real Muidrid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Titlul nu-mi place deloc. E cam la fel cum ai scrie ca Tito Vilanova a batut Realul cu 5:0. Ori Tito Vilanova a umilit Arsenalul.

    Mi-as dori ca Sahtior (nu inteleg de ce toti s-au apucat sa-i zica Sahtar) sa treaca de Barcelona, dar sansele sunt destul de mici. Mai mici decat cele ale Arsenalului

    RăspundețiȘtergere
  5. Alex, denumirea oficiala a echipei din Donetk este Sahtar, iar Sahtior este numit de majoritatea pentru ca la Donetk sunt mai multi rusi decat ucraineni, plus traditia de pe timpurile sovietice, cand echipa se numea chiar asa: Sahtior.
    Vezi aici http://shakhtar.com/ua/ emblema oficiala a clubului

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine Barcelona nu se deosebeste de Deportivo ori Sevilia, echipe mediocre in campionatul din Spania, doar ca au o mai buna viteza de joc. Sa vedem si ultimele probe de doping, poate viteza e sustinuta si de anumite substante. Ca impresie generala Barca e ca si Grecia la campionatul european, nu da voie adversarului sa-si faca jocul, iar daca Mesi nu este tinut bine reuseste sa marcheze. Abea astept sa-si gaseasca nasul aceasta echipa, iar Schakhtarul se potriveste perfect in acest rol, nu are ce pierde, in schimb poate sa-i umileasca. Spiridon si fara brazilieni batea echipe de Champions League la Speia:)
    Daca serios, eu vedeam o finala germano-engleza, dar in conditiile actuale cred in Real-Chelsea. In semifinale se califica Realu(fara probleme cu Hotspur), Chelsea (MU nu a demonstrat ca e m tare ca Olimpic, avind si probleme de lot), Shakhtar (ma incapatinez sa cred ca sint mai tari ca Rubinu), Schalke (va razbuna Germania, Interu e chiar slab anul acesta, numai Materazzi e in forma).
    In semifinale Chelsea trece de Schalke (chiar daca au sponsor Gazpromul, Abramovich e mai experimentat in CL), Realu bate Schakhtaru (are mai mare nevoie de un titlu european, iar Achmetov se va multumi cu semifinala si trecerea de Barca).
    Finala Real-Chelsea, fotbal adevarat, dar nu am gasit inca la baba Vanga informtie despre acest meci:) Pina atunci mai sint vre-o doua luni, vedem.
    No offense.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu,
    real va castiga si in acest an si la anul si e cel mai bun mereu.
    Penibil, chiar penibil e articolul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Barcelona 5-0 Real Madrid... cred că te-a supărat tare Barcelona dacă la fiecare duelare vrei să fie elimitată şi nu te conduci pe obiectivizm))))
    Lasă că vedem semifinala Barcelona - Real M. şi atunci toţi vor uita de aiurelile lui Sandu)))

    RăspundețiȘtergere
  9. sandule chiar nu te inteleg :( e stiut faptul k esti fanul echipei real, dar mereu kind scrii de Barca parca uiti k scrii din postura de jurnalist, mai bine nu mai scrie nimic de aceasta echipa daca nu poti sa fii impartial precum ar trebui sa fie un jurnalist

    PS: eu sint fan Steaua si MU si asa voi ramine mereu dar totusi am si eu ochi care vad cum joaca aceasta echipa de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  10. Radik, asta e parerea mea. De ce neaparat trebuie sa coincida cu a celorlalti? Eu cred ca Barcelona este in declin si va pierde meciurile cu Sahtar. Care-i problema?

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce toti spun ca golovatenco ii la krasnodar,daca el nu figureaza nicaieri pe lista celor de la crasnodar,nici pe siteul oficial,nici in alta parte,si nici nu joaca,poate cineva sa spuna ce se intimpla cu el si unde este?Ms anticipat!!!La fel si despre josan unde s-a pedut?

    RăspundețiȘtergere
  12. Bunul tau prieten19 martie 2011 la 01:27

    Sandu, nu te supara, dar tu esti obsedat de dorinta unui eventual esec din partea Barcelonei. Sper sa fie doar o chestie de moment, generata de pubertatea ta frageda... :))) Te mai maturizezi putin si intelegi unde e adevarul...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru domnul Cozer,
    http://www.tolo.ro/2011/03/18/sahtar-si-o-gluma/
    Uite cum pronunta si altii

    RăspundețiȘtergere
  14. Sandu sunt de acord cu predictiile tale cu exceptia interului. Italienii au trecut cu mare noroc de Bayern dar Schalke o sa le arate unde le este locul macaronarilor acestia.

    Referitor la Barca. Asta nu e echipa e bataie de joc. Chiar daca in ultimii ani au fost peste Real in campionat oricum madrilenii ramin cea mai tare echipa a Spaniei. Shakhtar nu mai are ce pierde. Oricum au ajuns acolo unde putini credeau la inceputul sezonului. Daca vor fi eliminati va fi ceva normal de aceia nu vor avea o mare presiune asupra sa.

    RăspundețiȘtergere
  15. prea subiectiv,si indraznet.parerea mea care de fapt e si cea dreapta,ca degeaba s-au m-ai tras sortile pentru patrimi,semifinale,ca oricum Barcelona va cistiga anul acesta Liga campionilor.sunt prea puternici ,mai tari ca oricind,chiar as zice ca de 15 ani incoa de cint urmaresc fotbalul,sunt de departe cea mai buna echipa.asa ca npua ne ramine doar sa privim si sa aplaudam :))referitor de meciurile cu Shahtior,cred ca va fi vreun 4-0,cu vreo 3 goluri dea-le lui Messi,si in Ucraina o victorie la limita sau un egal-0-0

    Radu

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred-ca Sahktar e kapabila sa scoata o victoria acasa cu orce echipa puternica din Europa, dar sa vedem cum vor juca la Barcelona, daca scot un egal sau o infringere la -1gol e bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. dacia - steaua va fi transmis in romania de sport.ro!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune