Turta lui Buceațchi

”Bună ziua. Sunt Nicolae Buceațchi, Asociația Presei Sportive...”.
Nicolae Buceațchi (foto: sports.md)
Nicolae Buceațchi este un simpatic. Cu nimeni nu se ceartă. Cu toți e prieten. Se aseamănă amețitor de mult cu turcii din Antalia, care nu te refuză niciodată dacă le ceri ceva. Orice: bani să iasă. Dacă ești cuminte și stai în banca ta, îți mai pică și ție. Iar când mai folosești expresia ”Asociația presei sportive” mulți se prind în plasă, crezând GREȘIT că ar fi vorba de o organizație serioasă.
În realitate, această asociație, APSM, este ceva abstract, fictiv, doar pe hârtie. N-are nicio valoare și slujește unei singure persoane de ani buni - lui Nicolae Buceațchi. 
Dovadă la cuvintele mele sunt ultimele răspunsuri date de Buceațchi pe pagina lui de pe saitul sports.md. Intrați aici și citiți. Pentru cei care nu cunosc limba rusă, vă voi traduce câteva fraze:
Întrebat de un vizitator al saitului ”cum va apăra sau va susține APSM jurnaliștii care nu sunt lăsați să intre pe arenele sportive, astfel îngrădindu-li-se drepturile garantate de Constituție?”, Buceațchi s-a spălat pe mâini: ”Fiecare dintre ei are scopul său, acoperire de emisie, șeful său, strategia sa. Doar nu o să punem pe cineva de serviciu la intrarea în arenă. Sunt niște relații concrete cu cluburile. Cluburi particulare.” 
Urmează altă întrebare: ”Domnule Buceațchi, tot ce scrieți dv e apușoară. Vă întreb concret: cum veți apăra drepturile de muncă ale membrilor APSM?”. Răspunsul lui Buceațchi: ”...ceea ce ține de câștigarea unei bucăți de pâine, de asta își bate capul o jumătate din populația țării...”.
Domnule Nicolae Buceațchi! Cu tot respectul pentru mesajele pe care mi le trimiteți săptămânal despre evenimentele sportive în care sunteți implicat: DAȚI-VĂ DEMISIA din funcția de vicepreședinte al APSM și luați-l cu dv și pe Colesnicenco pe care l-ați făcut președinte știți dv în ce condiții. Lăsați Asociația celor care știu cum să-și apere colegii, care v-au ales în funcția de care nu vreți nicidecum să vă despărțiți de atâția ani.

Comentarii

  1. :)
    No comment:
    http://ivangoncearuc.blogspot.com/2010/12/eu-nu-s-coleg-cu-voi.html

    Sunt total de acord cu tine Sandu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune