Valiza lui Becali și alte declarații spectaculoase, aseară, la Arena

Valiza lui Becali a apărut și în fotbalul moldovenesc!
  ”Echipa Nistru Otaci a fost stimulată financiar de către alte cluburi în ultimele 2 meciuri de campionat, cu Dacia și Milsami!” Declarația aparține jucătorului de la Nistru, Sergiu Epureanu. ”Stimularea financiară este cheia rezultatelor surprinzătoare înregistrate de Nistru în ultimele 2 partide. Banii au venit de la contracandidatele celor 2 formații”, a spus Epureanu aseară, la emisiunea Arena Publika.
Tot la Arena s-a discutat despre bugetul MTS și partea de bani care va reveni activităților sportive în 2011. Astfel, Guvernul a propus spre aprobarea Parlamentului suma de 54 de milioane de lei doar pentru sport. Dintre aceștia, 10 milioane vor fi destinați exclusiv pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Londra, a declarat minstrul Ion Cebanu. ”E foarte micuță suma”, a replicat președintele Federației de Judo, Veaceslav Manolachi.
Pe final de emisiune, Veaceslav Manolachi, rectorul USEFS, s-a dezlănțuit la adresa Comitetului Olimpic, acuzând CNO de faptul că a cheltuit o sumă fabuloasă, circa 300 de mii de dolari doar pentru salariile angajaților, în loc ca acești bani să ajungă la sportivi. Vezi toată emisiunea Arena, inclusiv declarația spectaculoasă a lui Veaceslav Manolachi AICI, pe saitul Publika TV.

Comentarii

  1. foarte bine, si campionatul devina mai interesant......... sa le dea si 3 valize cu euro......

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut Manolachi. Am ris in hohote cind a spus ca Piatac isi face baza nu stiu unde ca sa aiba unde pescui :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. dar mie mi-a placut ca are curaj sa spuna lucrurilor pe nume
    omul asta nu numai spune,dar si face
    felicitatiri i succese d-ule Veceslav

    RăspundețiȘtergere
  4. In RM. se stinuleaza nu numai cluburile da si arbitrii

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri spuneai in emisiune ca nu e scris, pe fmf.md, ora meciului Dacia-Sheriff, azi este, ssi e miercuri ora 13.00. Chiar nu se putea de disputat asa un meci intr-o zi de weekend, sau cel putin pe la ora 17.00-18.00? Asa in federatie atrag oamenii pe stadion?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am urmarit in repetate rinduri "prestatia" rectorului Manolachi in cadrul emisiunilor Arena Publika. Aceste reactii bolnavicioase ale lui Manolachi, poate si dau ele emisiunii un "vino-ncoace", dar crede-ma, Sandu - parerea mea subiectiva desigur - emisiunile cu prezenta lui Manolachi miroase urit de tot a stricaciune. Or, nu mai este acest Manolachi "cadelnita in biserica”!!! Te invit sa cunosti si un alt fel de Manolachi. Fie si in una din eventualele emisiuni Arena, unde tocmai l-ai invitat din nou. Poate vine si cineva de la CNO. Sunt sigur ca vom afla raspuns la multe intrebari, inclusiv la cele care il framinta pe Manolachi. Cu respect, V. Chicu, CNO.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta va fi invitat si presedintele CNO, Nicolae Juravschi, altfel nu se poate. Mai mult decat atat, vom face o dezbatere publica, cu specialisti de la diferite federatii, de la Minister si presa scrisa.

    Ce tine de mirosul emisiunii, lasa-ma pe mine sa decid cine intra in emisiune si cine nu. Pentru mine miroase mai urit atunci cand cineva NU vrea sa vorbeasca, decat atunci cand face declaratii si spune niste lucruri pe care altii le ascund

    RăspundețiȘtergere
  8. Cit despre "miros" - ok, nu am avut dreptul sa ma implic in politica, pe care o abordezi atunci cind selectezi invitatii. Repet - a fost o parere subiectiva si speram ca pentru tine conteaza o parere. Si totusi, raman pe pozitia ca la Arena se face abuz de acest Manolachi. Nu as dori sa cred ca Arena e angajata pentru PR-ul acestuia. Or, in aceeasi ordine de idei, haide, Sandule, s-o spunem deschis - da' nu mai sunt alte voci din domeniul sportului care ar putea sa se expuna cu parerea in cadrul emisiunii? Sau poate sportul din Republica Moldova se reduce (asociaza) doar la Manolachi? Oricum, iti multumesc pentru reactie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune