Aniversarea Publika anulează Arena

Emisiunea Arena Publika va lipsi duminica aceasta de pe micile ecrane. Motivul este simplu: Publika a împlinit un an de la lansare, iar capii au decis că duminică seara lumea va dori să vadă în reluare programul jubiliar de pe 7 aprilie.
Îmi pare rău pentru că după aceste 2 etape care s-au jucat și se vor juca încă în această săptămână chiar aș fi avut despre ce discuta. Mai mult decât atât, sunt sigur că ar fi ieșit o emisiune incendiară. Dar asta e viața. O televiziune cum este Publika ține cont de preferințele oamenilor, iar oamenii la noi, din păcate, nu prea sunt interesați de sport. 
În altă ordine de idei, aseară, toată echipa de la Publika, aproape 400 de persoane, au serbat aniversarea la clubul Drive. La petrecere au avut acces exlusiv angajații de la Publika, iar intrarea s-a făcut în baza legitimației de serviciu. S-au dat premii, s-au ținut discursuri cu lacrimi, dar și cu ponturi, s-a dansat, etc. Singurul premiu pe care l-au luat ”sportivii” a fost diploma pentru cea mai frumoasă reprezentantă a TV-ului, adjudecată de Olga Fedosenco (foto), prezentatoarea știrilor din sport în limba rusă. La mulți ani, Publika TV!

Comentarii

  1. La multi ani, PUBLIKA, si la multi ani si tie pentru ca de 1 an esti acolo! Deja cedeaya si tu locul aniversarii! Te ve-i stradui, sper, saptamana viitoare sa faci o emisiune pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,Publica!!!La multi ani,Arena Publica cu Sandu Grecu!!!Cit despre etape:scandaluri peste scandaluri--banalitati...Despre echipa mea favorita,Zimbru:mi-as dori sa cistige derbiul cu Dacia,dar cred ca va pierde.Asta nu precum ca ar fi un farm club al Daciei,sau o asa zisa Dacia-2,pursisimplu sint mai slabi(mult mai slabi,din pacate).Felicitari pentru Olga Fedosenco,si pentru barbatii care o inconjoara(totusi e placut sa ai asa o ambianta,nu fiecare are parte de asa ceva).Dupa asa o decizie a conducatorilor,in timpul liber care va ramine,sinteti pursisimplu obligati sa resarbatoriti sarbatoarea...))

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavic, multumesc! Nu vreau sa te supar, dar Zimbru o sa piarda sigur cu Dacia. La fel ca si Iskra cu Sheriff.

    RăspundețiȘtergere
  4. Publika un an, felicitari! Sunteti de departe cei mai buni, fata de alte televiziuni din RM. Sefii tai se lusuie tare daca o scos emisiunea ta, indiopsti Sandu eu asi zice de mai adaugat 30min la emisiune. Fata ce a luat premiu, e buna de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Publika, felicitari Sandule, dar azi chiar avea sa fie o emisiune incendiara dupa asa un meci, era destul sa inviti un fan din galeria zimbrului si cred k emisiunea avea sa aduca un reiting bunicel, parerea mea :).......oricum e trist p/u tot ce se intimpla in acest sfirsit de campionat, daca si am un pic de satisfactie, este doar datorita faptului k vad si aia de la Sheriff ce inseamna cind cineva are "sateliti", in rest e pur si simplu jenant din ce am vazut eu azi....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune