Apartament pentru medalie!

foto: sports.md
Sergiu Toma (foto), judokanul moldovean care a cucerit săptămâna trecută medalia de argint la campionatul european, a primit astăzi un apartament pentru performanța obținută! Astfel, președintele Federației de judo din Moldova, Veaceslav Manolachi și-a respectat promisiunea făcută încă de acum un an prin care i-a anunțat pe judokani că cei care vor aduce medalii de la campionatele europene și mondiale vor fi premiați cu câte un apartament.  
Acesta este cel mai mare premiu oferit vreodată de o Federație sportivă din Moldova. Tocmai de asta, așa oameni ca Veaceslav Manolachi merită tot respectul. Ceea ce face rectorul USEFS pentru sportul moldovenesc este absolut uluitor și ieșit din comun într-o societate în care majoritatea caută să obțină doar profit personal. La așa oameni ca Manolachi trebuie să le facem monument.

Comentarii

  1. Cine a dat, totusi, apartamentul? Manolachi sau Plahotniuc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cine l-a dat. De ce ceilalti presedinti de federatii nu gasesc pe cineva care sa dea apartament pentru sportivi? Conteaza ca un presedinte de Federatie sa gaseasca bani, sa faca ceva pentru sportivi. Din pacate majoritatea presedintilor de federatii de la noi fac doar figuratie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune