Arbitri amenințați cu moartea în Moldova!

Caz șocant în fotbalul moldovenesc! Doi dintre cei mai buni arbitri moldoveni au fost amenințați cu moartea! Vlad Ivancenco și Ghenadie Sidenco (arbitru FIFA) au fost amenințați că vor fi arși de vii, iar familiile lor vor fi omorîte! Sidenco a declarat că amenințările au venit din partea clubului Zimbru!
Vlad Ivancenco
Mai mult decât atât, Vlad Ivancenco a refuzat să arbitreze ieri meciul Rapid - Dacia în urma unui sms pe care l-a primit înainte de meci. Iată ce se spune în sms:
”Убьешь команду, похоронишь своих родных, и остаток жизни будешь мучаться...”
Mesajul integral îl veți vedea în această seară la emisiunea Arena Publika, de la ora 22.10, la Publika TV.
Celălalt arbitru, Ghenadie Sidenco a condus aseară derbyul Zimbru - Sheriff 1-0. Sidenco spune că a fost amenințat prin telefon de cineva de la Zimbru. Declarația șocantă a arbitrului FIFA o găsiți în imaginile video de mai jos.
Atât Vlad Ivancenco, cât și Ghenadie Sidenco au declarat aseară că se retrag din arbitraj din cauza amenințărilor primite!

Comentarii

  1. vai, saracutii de ei...
    la ce pas va mai recurge Pal' Gheorghici? Se lupta pentru campionat alta echipa decit Sheriff, gata, orice metoda de a incurca este folosita...
    cit teatru...

    RăspundețiȘtergere
  2. termic si oare,sa va fie familiile amenintate cu moartea voi ce ati face?ghinditiva oleaca inainte de a scrie ceva ce fel de teatru?aista ii teatru ca ei deja sau retras de arbitraj?inainte de a scrie ceva pune capu oleaca in miscare

    RăspundețiȘtergere
  3. sergiu grecea,dute si iti da o palma.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu voi fi niciodata deacord cu ceea ce se intimpla, dar vina este si a lor, imi pare rau k spun asta, dar a fi un arbitru cinstit e foarte greu intr-o societate atit de corupta, pur si simplu mii greu sa cred k Sidenco si prietenul lui nu au luat niciodata mita, iar cei care ii ameninta stiu cel mai bine asta, p/u k si ei au dat foarte mult mita la timpul potrivit, asta e parerea mea si cred k nu numai a mea :(

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred Sishanov, sau oricine altcineva sa ajunga sa ameninte arbitrii, nu au ajuns la atita minte... iar cineva e foarte disperat ca pierde campionatul si foloseste deja toate instrumentele posibile, chiar mii interesant ce a urma

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate in jurul lui Sishanov sunt destule persoane de un profesionalism indoielnic, ca sa ma exprim mai elegant. Totusi politia ar putea gasi cu usurinta cel putin locatia din care a fost trimis sms-ul. Posibilitati tehnice exista.
    Ce tine de Sidenco, acesta declara clar ca a fost amenintat de cineva de la Zimbru. Nu da nume, dar pronunta denumirea echipei. Astea deja spune multe.

    Nu ratati emisiunea din aceasta seara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și ce dacă dă nume ?! De unde atâta încredere în spusele unor arbitri locali ?! De parcă o țară-ntreagă nu ar ști că arbitrii mereu se vindeau la dreapta și la stânga ca niște curve ieftine, iar acum o ard a oameni cinstiți și luptători cu corupția ... sunt absolut convins, dacă organele respective ar porni o anchetă privind veniturile familiilor acestor arbitri, s-ar descoperi multe ”cadouri” și venituri proviniența cărora nu prea ar fi explicabilă logic ... Că spune el că l-au sunat de la Zimbru, asta e doar o declarație, care poate fi exact așa de falsă ca și arbitrajul lor din unele jocuri.

      Ștergere
    2. ȘI dacă mâine Oprea, de la Zimbru va ieși cu o declarație precum că Sidenco l-a telefonat și a cerut bani, și l-a amenințat precum că dacă nu va achita - acesta va arbitra în defavoarea echipei Zimbru ?! O să săriți în capul lui Sidenco ?!
      Lăsați jalea asta ... teatru ieftin din partea arbitrilor și a celor care-și fac interesele

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune