Ce vrea Traghira?

Vasile Traghira se plânge că este vânat de oameni de la Federație :)) Cred că este bancul primăverii. 
Pornind de la lucruri logice: cine este Nistru Otaci ca să fie vânată acum de cineva? Cu 3-4 ani în urmă o astfel de declarație ar fi prins, dar nu acum, când Nistru se află în coada clasamentului, fără obiectiv. Mai mult decât atât, Nistru ar trebui să fie vânată de poliție pentru faptul că este premiată cu bani de alte echipe, fapt confirmat chiar de Sergiu Epureanu la Arena Publika. Cu siguranță că Nistru NU plătește impozite din acești bani încasați ilegal. 
Federația a tolerat mereu echipa din Otaci. Poate că așa a fost normal, greu de spus. Pentru că și Vasile Traghira are un mare merit că a menținut această echipă în viață. Dar Federația l-a ajutat mereu. S-au închis ochii la licențiere (stadionul din Călărășeuca este varză), s-au amânat sau chiar anulat unele amenzi, s-a susținut chiar financiar (FMF a achitat arenda stadionului Zimbru ca Nistru să joace acolo în cupele europene). Deci să spui că Federația te vânează este o mare aberație!
Ce vrea, de fapt, Traghira? E simplu: bani. Fiind un om deștept, Traghira își ridică cota înaintea meciurilor rămase, care îi pot aduce un sac de bani. Să nu uităm că în ultimele 2 etape Nistru joacă atât cu Dacia, cât și cu Sheriff. Victoria cu Milsami i-a ridicat enorm de mult cota. Acum Traghira se poate vinde bine și scump. Cine dă mai mult? Sheriff sau Dacia? 
Dar ce treabă are Federația în toată această poveste? Păi, nea Vasile le dă de înțeles că în cazul în care FMF se va implica, Otaciul va lua partea lui Adlan în lupta ascunsă pe care o duce pentru a prelua Federația.

Comentarii

  1. Sandu, face sa asteptam articol despre Dacia-Zimbru? Sau esti si tu de parerea celor de la moldfootball ca a fost un meci curat))

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.sport.ro/liga-campionilor/barcelona-il-scoate-din-minti-mircea-lucescu-a-facut-scandal-la-conferinta-oficiala-si-a-facut-praf-transaltorul.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune