Copiii care-și fac părinții campioni

Mândru de copiii lui
Dobrovolski le-a dat șansa să-și facă un drum în viață. I-a adunat de prin toată republica, de pe la cluburi unde erau socotiți fără viitor, cu scopul și cu încrederea că-i va face fotbaliști. Acești copii adunați la întâmplare au crescut. Au progresat enorm și au devenit o echipă. Și una foarte bună - Academia. Acum, în cel mai important sezon ca antrenor pentru Dobrovolski, copiii lui, fotbaliștii de la Academia i-au întors datoria: l-au făcut campion. 
Academia a învins Sherifful în acest sezon de 2 ori și o dată au remizat. Opt puncte din nouă au pierdut tiraspolenii cu copiii lui Dobrovolski. Cu aceste 8 puncte Sheriff era azi lider. Ce ”tată” nu și-ar dori așa copii? Ce antrenor n-ar fi mândru de așa elevi?
Academia a învins astăzi Sheriff cu 1-0 într-un meci jucat în devans din etapa a 35-a a DN. Astfel, Dacia este practic campioană, având cu 4 puncte mai mult decât Sheriff în clasament și cu un joc mai puțin. Până la finalul campionatului au mai rămas 5 etape.

Comentarii

  1. Au primit ei si un premiu gras de la Dobrovolski, nu numai multumiri. Anul acesta fotbalistii cistiga bani mari in Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Vio Rip. Sheriff nu da bani grasi?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune