Criminalii să plece! Vezi Arena (video)

Victor Ostap și Petru Jardan s-au dezlănțuit aseară la Arena Publika! Vezi cea mai incendiară emisiune a primăverii mai jos.


Comentarii

  1. mda . . . e clar cum stau lucrurile în fotbalul nostru. Propun un boicot total al diviziei naţionale din partea suporterilor şi a presei.
    Acum înţeleg de ce vrea Sishanov si Chiseliov atît de mult crearea acelei ligi . . .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esanule,inca o data s-a demonstrat ca FMF organizeaza neprofesionist campionatul.De ce oricine poate afla nr. de tel. al arbitrilor chiar de pe siteul FMF?-(asta din declaratia integrala a arbirtilor santajati)De ce se numesc arbitrii e clar,sint si arbitrii mai mult sau mai putin calificati.Dar de ce toti,inclusiv si publicul,cunsc numele arbitrilor desemnati de FMF pentru anumita meciuri,inca innainte de ziua meciurilor?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata si parerea mea,a unui simplu spectator,despre campionatul acesta de fodbal:Eu vad campionatul format din doua componente.1.FMF-care organizeaza campionatul dupa niste reguli gresite,dar care nustiu din ce considerente nu se reformeaza.Cei de la FMF,se bucura si de aceea ca in campionat a aparut intriga,iar fodbalul stirneste interes tot mai mare presei si publicului.2.A doua componenta sint cluburile de fodbal care participa in campionat.Ele,neavind incredere reciproca,nu actioneaza conform spiritului Fair Play,si deci se distrug intre ele:isi strica imaginea,isi schilodesc jucatorii si pina la urma isi strica si relatiile pur umane dintre reprezentantii diferitor cluburi.Si deci,aceste cluburi se distrug intre ele cit pot mai tare,astfel incercind sa atraga atentia FMF,sperind ca aceasta din urma vazind ce se intimpla,va face careva reforme.Am si un mesaj pentru conducatorii cluburilor:Degeaba sperati ca FMF va face careva reforme,dupa cum am scris mai sus cei de le FMF socot deja un progres:intriga si interesul crescut din partea presei si a publicului,fata de campionat.Si inca un lucru:nu sperati ca cineva de la FMF va citi acest mesaj,si lucrurile se vor schimba.Le-am scris inca innainte de anul nou -- http://moldova.sports.md/radu_rebeja/guestbook/page/2 -- (parerea mea ca sint niste idei bune,poate ar mai trebui cizelate,ma rog,nu-s cinestie ce om de fodbal,sint doar un amator,dar oricum cred ca lucrurile trebuie sa se miste anume in aceasta directie).Deci le-am scris inca innainte de anul nou,si ce s-a schimbat..?Parerea mea e ca daca proprietarii cluburilor,de comun acord,nu vor insista sa se faca macar careva reforme,atunci inca mult timp innainte cluburile de fodbal tot se vor distruge reciproc,iar FMF tot se va bucura ca creste intriga,campionatul se bucura de o atentie sporita din partea presei si a publicului. P.S.Interesant cit de mult timp oare vor fi in stare cluburile sa se distruga reciproc..?

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Grecu,va rog sa le transmiteti ce am scris mai sus macar carorva dintre proprietari de cluburi.Nu de alta,da ma ghindesc ca sint niste oameni ocupati si nu prea au timp sa citeasca presa.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune