Divina comedie moldovenească

Mieluși am fost, mieluși am rămas. De la Ștefan cel Mare încoace ne-au călărit toți care au intrat în țara asta. Cum moldovenii sunt un popor plin de tradiții, nu ne dezmințim nici acum. Străinii au dreptul la toate! Dacă nu mă credeți, întrați pe blogul Basarabia Sportivă să vă convingeți.
Bine, și așa cei care sunt învinuiți că au fondat cooperativa în fotbalul moldovenesc mă învinuiesc pe mine, la rândul lor, că aș face parte unui club anume. De ce anume acest club și nu altul? Probabil că gradul lor de inteligență ajunge doar până la locul 3. Destul să vezi declarațiile pe care le-au făcut astăzi o parte dintre cei care se află în fotbal de 2-3 ani, dar deja le știu pe toate. Corect a zis Petru Efros (ascultă AICI interviul de la Radio Sport) despre unul dintre aceste personaje: ”Acesta este Pierre Richard al fotbalului moldovenesc!”. În timp ce un alt agent din Moldova, Sandu Guzun l-a comparat cu cântărețul Lozanciuc. Din start vă spun că singura asociere pe care am văzut-o atunci a fost pălăria...
Veselia generală continuă. Pentru unii. Pentru că între timp datele problemei s-au schimbat. O bună parte dintre cluburile din DN se unesc neoficial pentru a combate cooperativa. Iar asta deja devine foarte interesant.

Comentarii

  1. La noi fodbalul merge sub sloganul"Nici o zi fara scandal!!!"-cel putin in ultimile vreo doua saptamini.Ce se intimpla in teren,nu ma prea intereseaza,eu mi-as dori sa vad reportaje in direct de la declaratiile tari si scandalurile din jurul fodbalului nostru.Poate cind se formeaza liga,se ia in vedere si doleanta mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu Grecu,mai vorbim noi ca fodbalul la noi nu-i prea,dar sa recunoastem ca ceva-ceva,totus este.Si cu permisiunea d-stra(daca ceva,va ramin dator cu o bere),as vrea sa fac un mic anunt,pentru cei ce nu stiu."Mine,in cadru Cupei Moldovei,vor avea loc Semifinalele.Se anunta doua meciuri foarte tari,pline de dramatizm si intriga.Toti iubitorii sportului rege sint invitati pe stadioane!!!P.S.Eu personal,nici nustiu la care meci sa merg.Dar totusi,cred ca voi merge la Dacia -Olimpia.Tinid cont ca Olimpia a cistigat Sheriful,iar Dacia e campioana pina la acesta etapa,cred ca voi avea parte de un meci spectaculos,plin de dramatizm in care intriga va persista pina in ultimele minute ale partidei.Deci:Cu totii la fodbal!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar cu toate acestea,cred ca si cealalta partida va fi la fel de spectaculosa si plina de dramatizm.Nu de alta,dar sa nu se creada ca fac publicitate meciului Dacia - Olimpia,vreau sa spun ca in celalalt meci se va decide care echipa face jocuri mai bune in cupa,pentruca in campionat deja e clar ca Sheriful.Dar mai sint si echipe care presteaza un joc mai bun anume in cupa.Deci la fel va fi un meci tare de tot!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da daca serios,imi caut eu de nevoile mele,si la-s sa-si joace ei fodbalul lor...

    RăspundețiȘtergere
  9. Stie cineva cind se joaca semifinalele Ligii Campionilor?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune