Gazon sintetic pe Arena Zimbru!

Naționala Moldovei ar putea juca meciurile de acasă pe teren artificial!
Noua conducere a echipei Zimbru intenționează să schimbe iarba verde de pe Arena principală cu un gazon sintetic de ultima generație. Pentru aceasta cei de la Zimbru l-au invitat la Chișinău pe reprezentantul unei companii germane specializate în producerea gazonului artificial, Wilhelm Ghering (foto). Un gazon sintetic, care ar permite disputarea meciurilor internaționale pe Arena Zimbru costă în jur de 200 de mii de euro. Vă reamintesc că gazonul artificial este recunoscut ca suprafață oficială de joc începând cu 1 iulie 2004.
Cei de la Zimbru speră ca odată cu instalarea unui gazon sintetic să poată disputa meciuri oficiale pe Arena principală chiar și în timp de iarnă. În plus, îngrijirea gazonului artificial ar costa mai puțin decât a celui natural. În fine, noii stăpâni ai stadionului ar putea organiza acolo și concerte, fără ca să detereoreze suprafața de joc. Iar asta înseamnă bani în plus pentru club.
Spune în ”comentarii” dacă ți se pare bună ideea.

Comentarii

  1. Ideea e foarte buna, dar eu sint mai mult ca sigur ca realizarea va fi in stil moldovenesc (peste citiva ani va deveni impracticabil)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia mai lasti discutiile astea..!Astazi in Moldova va avea loc un spectacol fudbolistic de zile mari!!!si toti tac de el..?Eu chiar vreau sa pariez cu cineva,pe cinci lei,ca cu mult efort si voie buna,in urma jucarii turulu,si rejucarii returului semifinalelor cupei,in finala cupei va ajunge Olimpia.Pariaza cineva contra mea?

    RăspundețiȘtergere
  3. La Orhei se va construi un stadion mai modern ca cel de la Zimbru, si nationala o sa aiba unde juca gratis. Pe zimbru vom merge la concerte DDD

    RăspundețiȘtergere
  4. Referitor la idee:imi pare o idee buna,cu o conditie - sa se construiasca(de stat,de Dacia,Zimbru,FMF sau deoricine)un stadion cu gazon natural si o capacitate mult mai mare(aproximativ de vre-o 40 000 de locuri).Acest stadion s-ar putea amplasa chiar si in afara Chisinaului,dar totusi pe un teritoriu marginas capitalei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pura porcarie!!!!
    Nicio echipa mare de afara nu va accepta sa joace pe sintetic. UEFA face foarte rar exceptii in cazul echipelor din Rusia, dar si acolo in ultima vreme se face tot posibilul sa se joace pe natural. Plus ca noi avem o clima mult mai blanda decat la Moscova.
    Problema e ca in Moldova nu are cine sa aiba grija de gazon.
    In Romania, cu aceleasi conditii climaterice, sunt cateva suprafete naturale perfecte, pe care se poate juca in orice moment al anului datorita instalatiei de incalzire si a profesionalismului cu care este ingrijit gazonul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alex, credeam ca numai eu gandesc asa.
    Cu actualul gazon de la Zimbru, daca n-ati stiu, atunci va spun eu: are incalzire, are tot. Este un gazon perfect din punct de vedere tehnic. Numai ca cei de acolo nu stiu cum sa se foloseasca de instalatia de incalzire a gazonului! Motivul oficial a fost ca este prea scump sa incalzesti asa teren :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune