Încă o dezvăluire care compromite echipa Costuleni

Îmi pare rău pentru FC Costuleni și patronul echipei, Iurie Chirinciuc (foto), dintr-un simplu motiv: NU sunt ei cei mai mari blatuitori din fotbalul nostru. Dar cum se întâmplă deseori, dovezile apar mai mult în cazul celor mici, în timp ce capul răutăților scapă nepătat. 
Așadar, fostul antrenor al celor de la FC Costuleni, Veaceslav Jigailov confirmă ceea ce a declarat Petru Efros la Arena Publika: Costuleni a vrut să trântească meciul cu Milsami, la indicația președintelui echipei, Iurie Chirinciuc! Vezi înregistrarea telefonică de mai jos. Apropo, Veaceslav Jigailov este în prezent antrenor de portari la echipa Kaisar, în Kazahstan.



FC Costuleni a remis o scrisoare la FMF pe care o găsiți mai jos:

Comentarii

  1. Sandu de ce nu scrii un articol despre meciul BARCELONA-SHACHTAR 5:1 ??? Nu ai talent?

    RăspundețiȘtergere
  2. 32 coeficient la 0:4, la Bet365, cu o miza maxima acceptata de 1500 de euro ai 48 de mii. Pentru o echipa precum Costuleni e bugetul pe juma de an.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zis Alex. Bugetul pe jumatate de an. La ce bun sa lupti pentru a juca in Europa League, caci pentru asta trebuie sa ai echipa, cind este o alternativa "buna". :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu Bravo!!! si nu te lasa, povestestine daca cineva va face presiune asupra ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. citeam pe blogul lui ivan goncearuc ca ,,cur.a,, aia de la golul leoaicelor,sustinatoarea FC Costuleni, cica mare frumusete se crede,urita bat-o focu, cica toata ziua Chirinciuc a fost cu ea, si tare m-am amuzat, se pare ca in loc de creieri aia are varza, tare proasta tre sa fii sa spui asa ceva,
    unde nu-i minte vai de .....gurita

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu , lasca bun Piar ii faci Prietenului Efros.
    Asa -Blak Sea , Frumoasa descriere despre mine daca nu ma cunosti , luminarea mi-ai tinut , si daca nu iti place nu te uita bai baiete ca nimeni nu iti cere parerea.
    Cika toata ziua ..? Cika esti TU o personalitatea de categoria umorului care se uita in oglinda si nu are nimic de spus . Si te astept sa-mi spui asta in fata ... Lashilor care comenteaza fara sa aiba un argument clar ! Imi vine sa zimbesc ca lumea e asa in Urma de Tot!
    Sanduu ada probe mai clare. parca suntem la Gradinitza de copii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune