Înjurături în direct. Hot Arena!

Show total aseară, la Arena Publika! Agentul FIFA, Petru Efros l-a acuzat pe președintele FC Costuleni, Iurie Chirinciuc de faptul că le-a cerut jucătorilor săi să piardă intenționat un meci din campionat cu scorul de 0-4. În replică, Chirinciuc a negat acuzațiile, afirmând că, din contră, el le-a sugerat jucătorilor să lupte pentru a încasa o primă de la altă echipă! Efros (foto) și Chirinciuc s-au certat minute în șir, amenințându-se reciproc cu judecata. 
Vezi toată emisiunea mai jos.
 

Comentarii

  1. Despra cazul Mamah:daca ceea ce spune domnul Primovici este si dovedit documental si daca Mamah a fost legitimat dupa expirare termenului adica pe 15 martie,aceasta fiind o incalcare a regulilor FMF,atunci totul devine foarte interesant.Referitor la campionat sint deacord cu domnu Efros:si mie nu-mi sint interesante mieciurile dintre doua echipe,atunci cind in campionat e favorita clara una din ele,iar in cupa favorita clara e cealalta.Si indeobste avem un campionat cu foarte putin fodbal adevarat.In schimb avem blaturi,scandaluri,mituiri... Si un mesaj pentru proprietari cluburilor de fodbal(chiar si pentru"BOGATANII" care care investesc bani in fodbalul din Moldova "din placere") - oare cu asa mieciuri se atrage lumea la stadion?Daca vrei sa ajungi in cupele euroene,trebuie sa ai o echipa,cum spun rusii,BOEVAIA,care RVET I METIT VSEO NA SVOIOM PUTI,dar daca ajungi cu o echipa pe care ai dus-o acolo cu blaturi si mituiri---cistigi cam cit ai cheltuit pe blaturi si mituiri,te pozorasti si vii acasa.Te pozorasti pentru ca acolo pentru mituiri si blaturi nu prea iti ajung bani,si cu cit mai mult innaintezi cu atit mai multi sint din cei care lupta pe bune,joaca fodbal adevarat.Dupa aceea te lauzi ca ai participat si tu in cupele europene))).Clar ca mare parte de vina pentru URLUIALA aceasta are si FMF(mai detailat,in conferinta domnului Radu Rebeja,in comentariile mele--slavic garaba incepind cu 13 decembrie---http://moldova.sports.md/radu_rebeja/guestbook/page/2---.Cine si cindva face,cel putin,un pic de ordine in fodbalul din Moldova nustiu.Poate odata cu formarea LPF sau LNF,daca se va forma vre-o data macar una din ele.Pina atunci nu povestesc la nimeni despre campionatul RM la fodbal--o fac pe "niznaiu".

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu il vrem pe Petru Efros cu dovezi si sa demostreze ce spune el , sa vada lumea ce se petrece in Fotbalul Moldovenesc , daca asa de tare spune ca el stie tot , e de la SIS poate..? , Hai Petru Efros!!! sa iasa la iveala meciurile Trucate !!!!
    Dar sa nu unga ochi lumii cu fodbal frumos cind sus totul e pregatit si se inteleg intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rind Sandu, ieri mai dezamagit, daca vedeam de la inceput o emesiune ceva bunicica, dar pe zi ce trece tot mai slab se primeste emesiunea ta, dai deseori niste intrebari penibile, de genul cum e in suedia, pai daca a fost jurnalistul ala in suedia, trebuie sa ceara interviu la toti fotbalistii, pai macar in jumatate sa facem emesiuni ca romanii, si plus sa tina emsiunea ta nu 45 min, dar 1 ora 45 min, plus la asta, eu in locul lui Efros deja iti spuneam vreo 2 cuvinte, pai in chemi pe el sa iti spuna de fiecare data de meciuri trucate samd, pai el e deja satul, si plus la asta pentru ce sinteti jurnalisti sau ce, pai voi trebuie sa cautati si sa dati informatie, mai lasatil pe Efros, Sandule intreabal pe patronul de la Dacia sau Sheriff asa intrebari, de ce esti asa viteaz numai cu Efros, pai asta se numeste jurnalist de top!!! Rusine, sa stii ca am fost acela care citeam permanent cu placere blogul tau, dar emisiunele tale invers is penibile.Sper sa nu te superi, uneori trebuie si putina critica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi cind reflectam asupra evenimentelor din campionatul Moldovei la fodbal,mi-am adus aminte de un fost vecin de-al meu care vindea o casa veche cu un pret mare.La cuvintele mele,precum ca cere un pret prea mare pe casa aceea veche,el mi-a raspuns," Fiecare marfa are cumparatorul ei."Si pina la urma a vindut casa cu cit si-a dorit.Aducindu-mi aminte de aceasta,m-am prins cu ghindul ca degeaba criticam noi,astea vre-o citiva care critica care si pe cine(eu chiar ii critic pe toti).Mai sint si din cei carora le place fodbalul din Moldova:ei merg regulat la mieciuri,cu banere,tobe,fulare si alte atributica a cluburilor,torte,tot felul de strigaturi si cintece.Lor acest fodbal le place,pentru ei el si se face.Domnule Grecu,din cite inteleg,si dumneavoastre sinteti din cei putini care critica.De altfel ati face Arena Publica din rezumatele meciurilor,dar nu din scandaluri si tot felul de declarati din cele de aseara.De ce nu ati face dumnevoastre emisiunea din rezumatele celor mai importante derbiuri europene?Cred ca multora le-ar place.Din campionatul Moldovei aratatine doar putinele lucrurile frumoase,URLUIALA s-o lasam celora care ea le place.Dumneavoastre ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, Slavic.
    Ma gandesc si la asta tocmai pentru ca nu prea am ce spune despre campionatul Moldovei. Mai bine zis NU AM DOVEZI. Iar un program cu rezumatele meciurilor in format de stiri nu are niciun rost la un post tv de stiri

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut.Am in vedere rezumate ceva mai extinse a celor mai interesante derbiuri europene,de exemplu,ca cele a le meciurilor din Liga Campionilor de la TRM.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune