L-a atins sau nu l-a atins Pepe?

De trei zile a înebunit Planeta: l-a atins sau nu l-a atins Pepe pe Alves în faza în care madrilenul a luat cartonaș roșu? N-am scris despre acest meci pentru că m-a durut să văd Realul în apărare 90 de minute. Mourinho a greșit de această dată, vrând să scoată doar puțin acasă, adică un 0-0. 
Și totuși: l-a atins Pepe sau nu pe jucătorul Barcelonei? Au apărut tot felul de reluări, dar cam greu de crezut în ele, mai ales ținând cont de faptul că montajul face minuni. Eu zic că poate l-a atins, dar foarte puțin. Cu siguranță a fost o intrare de galben, dar nici într-un caz de roșu! Arbitrul a greșit grav pentru că a rupt un echilibru perfect dintre fotbal și anti-fotbal. 
Din păcate Real a făcut anti-fotbal, iar asta nu face cinste celui mai titrat club din Galaxie. Adevărut este că nici jucătorii Barcelonei nu au jucat corect. Catalanii au simulat tot meciul, s-au tăvălit pe jos, iar Busqets mai degrabă se făcea circar sau vreun actor de boevikuri americane alături de van Damme. Tare frumos cădea băiatul fără să fie atins de nimeni.
Până la urmă a câștigat fotbalul și așa este corect. Chiar dacă Barcelona a fost trasă de urechi de arbitru, chiar dacă a simulat și a provocat tot meciul, ea a meritat să câștige dintr-un singur motiv: Real a făcut anti-fotbal.  

Comentarii

  1. Sunt anti-Barca, recunosc ca chiar am tinut cu Real in acest meci, dar faza e de ROSU clar. Daca nici intrarea asta(sa zicem ca o mica intentie de a lovi mingea) cu talpa inainte nu merita eliminare, indiferent daca a atins acolo sau nu putin mingea, atunci ce sa mai zici? Sau era mai frumos sa il vezi pe ala de la Barca cu piciorul fracturat ca sa zici ca a fost pe merit? Eu inteleg ca esti fan Real, dar totusi...

    RăspundețiȘtergere
  2. desi te citesc in fiecare zi demult nu am mai postat un comentariu, practic de kind ai scris acel articol cu "farsa" s.a.m.d, acum citind acest articol, am inteles k tu poti sa fii si obiectiv defapt, stiu k atunci te-a luat euforia pe dinnainte k in sfirsit o cistigat si Realul pe Barsa desi la capitolul statisticii e cam acelas meci, doar cu ceva in minus situatiile de poarta in dreptul Realului si in plus simularile jucatorilor Barsei(dar asta nu intra in statistica) in rest cam acelas joc, fotbal si anti fotbal dupa cum ai spus. faza cu cartonasul rosu p/u noi e simplu de comentat, p/u k se vede k chiar daca l-a atins nu intratit inkit sa urle asa de tare, dar intrarea e de rosu ceea ce la dus in eroare pe arbitru, totusi din teren e mai greu de vazut, noi la tv si abea din releari ne-am dat seama. uneori anti-fotbalul te ajuta, dar cu Barsa ulciorul nu merge de multe ori la apa...

    PS: sint fan Mancester si mi-as fi dorit k pe Cristiano sa-l fi vazut pe Old Traford, dar cred k anul acesta deja nu se ma poate, dar cine stie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. SALUT SANDU
    REFERITOR LA FAZA A FOST DE ROSU,SI LA KOOM A JUKAT REAL 90 MINUTE E RUSINOS SA JOCI IN APARARE TREBUIA SA PUIE IN POARTA 11 PORTARI SI POATE SCOATEAU UN 0-0.
    REERITOR LA MECIUL RAPID-MILSAMI CINE VA FI ECHIPA INVINGATOARE ,DESI ORHEIENI SE ANTRENEAZA LA GHIDIGHICI?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint asa faze cind un jucator dribleaza pina se impedica in minge si cade.Cam asa si Mourinho,a vrut sa-i surprinda pe toti si s-a surprins si pe el insusi.Sa faci un meci in aparare pe teren propriu cu Barca,e o prostie totala,mai ales pentru Real care poate face probleme Barselonei.E o prostie din simplu motiv pentruca pe terenul Barcei orice echipa din lume e impusa sa joace in aparare.Si asa jucind turu si returu-n aparare practic n-ai sanse sa treci de Barcelona.Anul trecut Interul lui Mourinho,in Italia,a jucat in atac mai mult ca Barca(2-0,pentru Inter,daca nu gresecs),in deplasare prestind un joc defensiv,a perdut 0-1 parese.Si astfel ractic a cistigat LC,dar anul acesta s-a cam prostit d-ul antrenor.Dar ce sa-i faci,oricine greseste,mai ales sub asa presiune pe care o are Mourinho.I se cer numai victorii -- e si normal,daca s-a investit atita in echipa. P.S.Cu cartonasul rosu sint de acord.Daca ne punem imaginar in locul arbitrului,cred ca e foarte clar acel rosu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt fan barca de mic copil. deci nu pot fi suspectat de atasament de madrileni. Cu toate acestea trebuie sa recunoastem ca faultul lui Pepe asupra lui Alves e de galben. Si mai trebuie sa recunoastem ca desi jucam cel mai frumos fotbal din lume suntem ajutati de arbitri in Liga Campionilor cam in fiecare an. Nu mi-a placut faptul ca jucatorii Barcei au simulat exagerat de mult in meciul de miercuri.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune