Lingvistul Chiseliov înjură presa. Al doilea Muruianu

Zgârcitul care nu-ți dă zăpadă iarna acuză constant pe toată lumea că ia șpagă. Într-adevăr, acesta trebuie tras la răspundere pentru aberațiile care ies din gura lui practic în fiecare săptămână. Mă alătur jurnaliștilor de la Basarabia Sportivă și rog Federația să revadă problema excluderii lui Serghei Chiseliov din Comitetul Executiv FMF.
Citește mai jos un material strigător la cer preluat de pe blogul Basarabia Sportivă
”Finanțatorul Olimpiei, Serghei Chiseliov a jignit din nou într-un mod inadmisibil! De această dată victime ale limbajului de stradă a lui Chiseliov au devenit jurnaliștii. Vezi cuvintele de bădăran apărute pe sports.md:
Я тоже готов обсуждать и не только с руководством этого клуба, а со всеми желающими обсудить проблемы молдавского футбола в прямом эфире. Готов это сделать и с Капровым и с Чебану и с Жарданом и с Хынку, с Лысым и Остапом, но готов это делать не на предвзятых и продажных каналах с узколобыми ведущими, которые готовы сегодня  за  рубль в церкви пукнуть, а за 3 рубля даже черту компанию составить.
Interesant cui a dat ăsta bani? Zgârcitul ăsta, care mănâncă de sub el și care singur s-a vândut cu tot cu mațe. Toată lumea știe cui s-a vândut și pentru cât. Normal, nu poți întreține un club de fotbal din vânzări de șireturi pentru telefoane mobile.
Propun tuturor jurnaliștilor sportivi să-l ignorăm pe acest burtă-mare până când nu-și va cere scuze public în fața presei. Mai mult, rog Federația de fotbal să analizeze comportamentul și limbajul vulgar și jignitor la adresa presei folosit de un membru al Comitetului Executiv FMF. Astfel de personae NU au ce căuta la conducerea fotbalului moldovenesc. Cum pot astfel de indivizi să participle la dezvoltarea fotbalului? Așa oameni pot doar să distrugă fotbalul.
Vă reamintesc că acesta nu este singurul caz când Chiseliov își etalează incultura în public. Cele mai reprezentative au fost declarațiiile de după meciul Milsami – Olimpia de iarna trecută, când lingvistul Chisea a explicat pentru întreg fotbalul moldovenesc cum se scrie verbul ”a suge”, apoi acum 2 săptămâni l-a învinuit pe Petru Soltanici de la Federație că cere bani de la conducătorii de cluburi.”

Comentarii

  1. Mi-e rușine că sunt dintr-un oraș cu PORCOTINA asta ! Ocupantul dracului și mizeria ordinară care-i el. N-a terminat 9 clase, face contrabandă cu telefoane mobile și spală banii la olimpia și încă mai are glas porcu. Mai nou, s-a vândut lui Adlan ca ultima prostituată de pe Albișoară și încă vorbește de demntate?! Rușine să-i fie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune